English version
×

Hideghívások

Csak a biztos időpontokért fizet. Kérje ajánlatunkat most! Időpont egyeztetés

Utál telefonálni? Sok időbe kerül a hideghívás?
Telefonálás helyett inkább tárgyalna?
Profi call center szolgáltatásunk korrekt feltételekkel átvállalja a telefonálás idegőrlő feladatát.

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

×

Adatbázis-értékesítés

Magyar cégek adatbázisa

E-mail cím és telefonszám-adatbázis
• e-mail, hírlevél, eDM kampányokhoz
• telemarketing, telesales kampányokhoz
• postai levél, DM kampányokhoz
• GDPR-kompatibilis, legális adatbázis

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

Szja-bevallás elektronikusan Nyomtatás E-mail
2014. április 14. hétfő, 00:00

Egyre több személyijövedelemadó-bevallás érkezik az interneten a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz. Tavaly az összes bevallás mintegy negyede elektronikus formában jutott célba. Idén – egyebek mellett – már az adónyilatkozat is letölthető néhány kattintással a NAV honlapján található banner segítségével. A kész bevallást továbbra is ki lehet nyomtatni, és aláírás után papíron benyújtani vagy az ügyfélkapu segítségével az interneten továbbítani a NAV-hoz- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az Adószakmai Sajtóiroda.


Az MNB közleménye szerint a jegybank a növekedési hitelprogram (nhp) elindítása óta törekszik a program üzleti feltételeinek finomhangolására annak érdekében, hogy a hitelpiaci zavarokkal leginkább érintett kis- és középvállalkozói (kkv) szektor minél több szereplője be tudjon kapcsolódni a programba. Az első negyedévben a jegybank a hitelintézetektől és az üzleti szféra képviselőitől több változtatási javaslatot is kapott, ezeket mérlegelve döntött a módosításokról.
A forgóeszközhitelek maximális futamideje 1 évről 3 évre emelkedik. Ennek köszönhetően a kis- és középvállalkozások egy adott beruházáshoz kapcsolódó kezdeti megnövekedett forgóeszközigényüket hosszabb távon is fedezni tudják, ami segíti a cégek likviditási helyzetét, különösen abban a kritikus időszakban, ameddig a beruházás megtérül.
A jegybanki közlemény szerint a rövid lejáratú finanszírozásban a kockázatosabb vállalkozások esetében jelentős szerepet tölt be a faktoring, melynek refinanszírozására eddig nem volt lehetőség a programban. A faktoring bevonásával azon ügyfelek is finanszírozáshoz juthatnak, amelyek megfelelő biztosítékok hiányában nem részesülhetnek a forgóeszközhitelből, ugyanakkor jó kockázati besorolású vevőkörrel rendelkeznek.
Kitérnek arra: további hozadéka lehet az új finanszírozási lehetőségnek, hogy azon kkv-k számára, amelyek jelenleg forgóeszközhitelből finanszírozzák likviditási igényüket, a faktoringra való áttéréssel felszabaduló biztosítékaikat beruházási hitelek felvételekor fedezetként használhatnák fel. Ez a finanszírozási forma várhatóan június 1-jétől válik elérhetővé, a Magyar Faktoring Szövetséggel egyeztetett részletszabályok kialakítását követően - olvasható a jegybanki dokumentumban.
Az MNB szerint tekintettel arra, hogy egyes beruházások átfutási és kivitelezési időigénye akár éven túli is lehet, az MNB az év végéig tartó szerződéskötési időszakon túl további fél évet biztosít a beruházási hitelek esetében azok 2014 vége után fennmaradó részének lehívására. Természetesen a szerződéskötésnek, valamint a hitelösszeg egy része lehívásának és felhasználásának 2014 végéig meg kell történnie - közölték.
A jegybanki közlemény alapján a lehívási határidő kitolása révén akár olyan nagyobb volumenű beruházások is finanszírozhatóvá válnak az nhp keretében, amelyek befejezése nem valósítható meg idén.
Az MNB kiemelt problémának tartja a nem teljesítő hitelek magas arányát és a portfóliótisztítás alacsony dinamikáját a hazai pénzügyi rendszerben. A kkv-k számára a továbbértékesítési célú kereskedelmiingatlan-vásárlás mellett lehetővé válik kereskedelmi ingatlanok bérbeadási célú megvásárlásának refinanszírozása is azokban az esetekben, ha az nem teljesítő vagy felmondott hitelhez kapcsolódik.
Az nhp ezen módosítása a hitelintézetek portfóliótisztításának elősegítését célozza, a beragadt ingatlanok könnyebb értékesíthetősége a bankok lekötött tőkéjének felszabadításán keresztül javíthatja azok hitelezését - mutat rá közlemény.
Az ismertetett nagyobb változtatások mellett számos kisebb, technikai módosítást is végrehajt a közeljövőben az MNB, ami a jelenlegi hitelcélok szélesebb körű elérhetőségét segíti. Az ezekhez kapcsolódó részletszabályok kialakításáig a jelenleg hatályos terméktájékoztatóban foglaltak szerint zavartalanul folytatódhat a program keretében történő hitelezés.
A jegybanki közlemény kiemeli: a 2014. március közepén hatályba lépett új Polgári törvénykönyv szükségessé tette a programban részt vevő hitelintézetekkel kötött keretszerződések módosítását. Az MNB mindent megtett annak érdekében, hogy az új szabályokkal összhangban lévő fedezeti struktúrára való átállás zökkenőmentes legyen. Emellett a fedezeti struktúra alapvető elemére, a hitelbiztosítéki nyilvántartásra vonatkozóan a jogszabályok által előírt átmeneti időszakban továbbra is lehívhatóak legyenek a refinanszírozási kölcsönök - derült ki a jegybanki közleményből.

Forrás: MTIA banner-technológia sikerére alapozva, a NAV szakemberei idén az internetről telepíthető szja-bevallások körét a 1353-as bevallási formán túl kiterjesztették a 1353ADÓNYILATKOZAT jelű nyomtatványra, illetve az egyszerűsített személyi jövedelemadó-bevallás választására szolgáló 1353NY jelű nyomtatványra is(Mint arról korábban beszámoltunk, a 1353NY jelű nyilatkozatot február 17-ig lehetett elküldeni a NAV-hoz).

Korábban az adózóknak az szja-bevallás elektronikus benyújtásához négy programot kellett telepíteniük. Ezt a bonyolult folyamatot nagymértékben egyszerűsítette a banner-technológia kifejlesztése. A tavaly bevezetett szja-banner segítségével a személyi jövedelemadó-bevalláshoz szükséges 1253-as nyomtatványt négy kattintással el lehetett érni, amennyiben az adózó számítógépén a megfelelő Java futtatókörnyezet már rendelkezésre állt.

A www.nav.gov.hu honlap bal oldali menüjének „Kiemelt témák” kategóriájában található „SZJA” menüpontot elindítva nyílik meg a programok letöltésére és telepítésük indítására szolgáló internetes oldal. A telepítés előtt elolvasható, milyen feltételekkel választhatók az egyes személyijövedelemadó-bevallási nyomtatványok, és megtekinthetők a nyomtatványok telepítésére szolgáló programok felhasználói útmutatói. Itt tájékozódhatnak a felhasználók a programok telepítéséhez szükséges Java futtatókörnyezetről is.

A kiválasztott nyomtatvány telepítése a bevalláskitöltő program nevét megjelenítő képre kattintva indul. A telepítő program az indító képernyőn tájékoztat arról, hogy a futtatás során települ az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK), a kiválasztott nyomtatvány (1353, 1353NY vagy 1353ADO) és a nyomtatványhoz tartozó aktív súgó.

A „Tovább”, majd az ezután megjelenő második ablakban a „Telepít” gombra kattintva néhány percen belül befejeződik a letöltés és a telepítés. A „Futtat” gombbal indítható az ÁNYK, amely automatikusan megnyitja a telepített nyomtatványt.

A programok elérésében segítséget nyújt a NAV kisfilmje, amely a http://youtu.be/z_r-BEIUOYc linken érhető el.

A programok bármikor futtathatók és újraindíthatók, letöltésük, telepítésük és használatuk nem igényel számítástechnikai és idegen nyelvi ismereteket. Akár a félig kitöltött bevallás is megnyitható. A kitöltés befejezése után a kész bevallás kinyomtatható, illetve ügyfélkapus regisztráció birtokában elektronikusan beküldhető a NAV-hoz.

A személyijövedelemadó-bevallás határideje május 20. Addig még választható az adónyilatkozat („söralátét”) és a csökkentett adattartalmú bevallás, amennyiben az ezek választásához szükséges feltételek fennállnak.

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

 

Ügyfélszolgálat, bejövő híváskezelés, túlcsorduló hívások kezelése, kampányvonal

Hogyan tud úrrá lenni a folyamatosan csöngő telefonokon?

Üzembiztos módszert mutatunk: munkatársai helyett mi fogadjuk cége beérkező hívásait (vagy azok egy részét, igényei szerint), nyugodt mederbe terelve feladatait.
Érdekel

Hideghívások, telemarketing

Lead generálás, időpont-egyeztetés, piackutatás, közvélemény-kutatás

Értékesítők, cégvezetők számára aranybánya
Sikerdíjas tárgyalási időpont egyeztetés friss és szűrt cégadatbázisból
Érdekel

Adatbázis, e-mail lista, telefonszám lista

Lépéselőny Önnek, a konkurensei előtt - Tessék, válasszon vevőt magának!

Marketing adatbázis, amire szüksége van ahhoz, hogy végre beinduljon a cége
Érdekel

Hírlevél kampányok, tömeges és célzott eDM küldés

A tömeges DM levél küldés bizonyítottan hatékony módja annak, hogy növelje a forgalmát!

Ne bajlódjon az adatbázis építéssel! Csoportos e-mail küldés, eDM marketing szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.
Érdekel

SMS kampányok

Érjen el egyszerre több ezer ügyfelet azonnal! Az olcsó és kiemelkedően hatékony kampány, amire eddig várt!

Tegyük fel, hogy időszakos akciója hírét gyorsan szeretné potenciális vagy már meglévő ügyfelei ezreihez eljuttatni. Milyen módszert választ?
Érdekel

Adózási tanácsadás

Adózási ügyekben kérdezzen tanácsadónktól!

Adózási tanácsadás

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

Garázskapu Kft.
Gálné Nagy Ágnes

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Pálfi Vendéglátoipari Kft
Pálfi Liszkai Magdol

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Nimsz Terézia
Nimsz Terézia

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Akcióház Kft.
Kiss Zsolt

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető


Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k megjegyzik a személyes beállításait. További információkért olvassa el az Adatkezelési Szabályzatunkat.

A fentiekket egyetértek.