A hideg és meleg étkeztetési utalványok forgalmáról Nyomtatás
2007. április 21. szombat, 19:26
Szeretjük, ha a cég etet minket

Hogyan ebédel a magyar versenyszférában dolgozó?

ImageJelentős növekedést mutat a meleg étkezési utalványok használata az elmúlt években: míg 2003-ban a versenyszférában 300 ezer, addig 2007-ben már 570 ezer fő kapott ilyen juttatást - derül ki a GKI és a Szonda Ipsos csütörtökön nyilvánosságra hozott felméréséből. Szakemberek egyetértenek abban, hogy ennek a juttatási formának az egészséges életmód kialakításában is nagy szerepe van, ezért értékét emelni kellene.
Tovább a teljes cikkhez→


Kérdése van a cikkhez? Írja meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre!

Szeretne díjmentesen konzultálni szakértőnkkel? Érdekli, hogy lehet ezt gyakorlatba ültetni a saját cégében?

Cégtárunk tagjaként erre IS jogosult egész évben! Részletekért kattintson ide →

További cikkeket a témában a "Vezetői túlélőcsomag" rovatunkban olvashat →

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe, a kezdeti lépésektől (cégalapítás, székhely választás) a magyar adózás, adó rendszer, a pénzügy és számvitel gyakorlati oldalán át az adóváltozások nyomon követéséig. Legális adómegtakarítási tippek az adószakértő tolmácsolásában.
 

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k megjegyzik a személyes beállításait. További információkért olvassa el az Adatkezelési Szabályzatunkat.

A fentiekket egyetértek.