English version
×

Hideghívások

Csak a biztos időpontokért fizet. Kérje ajánlatunkat most! Időpont egyeztetés

Utál telefonálni? Sok időbe kerül a hideghívás?
Telefonálás helyett inkább tárgyalna?
Profi call center szolgáltatásunk korrekt feltételekkel átvállalja a telefonálás idegőrlő feladatát.

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

×

Adatbázis-értékesítés

Magyar cégek adatbázisa

E-mail cím és telefonszám-adatbázis
• e-mail, hírlevél, eDM kampányokhoz
• telemarketing, telesales kampányokhoz
• postai levél, DM kampányokhoz
• GDPR-kompatibilis, legális adatbázis

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

Hazánk második legfontosabb küldőpiaca lett az Egyesült Királyság Nyomtatás E-mail
2015. november 11. szerda, 00:00

A Magyar Turizmus Zrt. idén is látványos standdal vesz részt a turisztikai szakma vezető rendezvényén, a World Travel Market (WTM) vásáron Londonban. A vonzó látványelemekkel gazdagított kiállítási téren Magyarország díjnyertes imázsfilmjével, valamint az egész országot felölelő turisztikai kínálattal, számos társkiállítóval – szállodákkal, utazási irodákkal és más turisztikai szolgáltatókkal – ismerkedhet a nemzetközi szakma.


A magyar turizmusirányítás idén is a legmagasabb szinten képviselteti magát: dr. Ruszinkó Ádám az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkára, dr. Faragó Péter a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Glázer Tamás turisztikai vezérigazgató-helyettes folytat tárgyalásokat a nemzetközi turisztikai szakma döntéshozóival. A november 1-jén indult 10. BWI kampánynak is kiemelt célpiaca az Egyesült Királyság, amely az idén regisztrált 25%-os vendégforgalom-bővülésnek köszönhetően hazánk második legfontosabb turisztikai küldőpiaca lett. Az új járatnyitásokn
ak és kapacitásbővítéseknek köszönhetően további forgalomnövekedés várható, az MT Zrt. pedig Írországra is kiterjeszti tevékenységét – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A világ vezető turisztikai szakmai rendezvénye idén 36. alkalommal, ezúttal november 2. és 5. között zajlik a londoni ExCeL rendezvényközpontban. A 186 ország mintegy 5000 kiállítóját felvonultató seregszemle a világ minden tájáról érkező több mint 50 ezer szakember – döntéshozók, turisztikai szervezetek, szolgáltatók, a turisztikai média, valamint a szakoktatás képviselői – találkozóhelye. A tavalyi WTM eredményeként 2,5 milliárd font értékű új üzlet jött létre.

Magyarország turisztikai kínálatát a Magyar Turizmus Zrt. mellett 18 magyar társkiállító (szállodák, utazási irodák, programgazdák és szakmai szervezetek) képviseli a négynapos londoni eseményen. A magyar nemzeti stand ismét a megszokott letisztult, elegáns arculattal büszkélkedhet: a víz motívumát megjelenítő, domináns kék látványelemek mellett, jellegzetes magyarországi látványosságokat ábrázoló világító fotók teszik még vonzóbbá. Az arculati elemek részei a Think Hungary – More than expected című imázsfilm meghatározó képkockái is. A többszörösen díjazott imázsfilm legutóbb a Turisztikai Világszervezet (UNWTO) legjobb európai spot díját nyerte el.

Magyarország nagyszabású turisztikai megjelenésének alkalmából a WTM-en részt vesznek a magyar turizmusirányítás vezetői: dr. Ruszinkó Ádám az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkára, dr. Faragó Péter a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója, Glázer Tamás turisztikai vezérigazgató-helyettes, valamint Mező Ildikó, az MT Zrt. londoni képviseletének vezetője, akik nemzetközi marketing- és médiaügynökségekkel, utazásszervezőkkel, légitársaságokkal és más szakmai partnerekkel folytatnak tárgyalásokat stratégiai marketing- és média-együttműködésekről. A tárgyalópartnerek között olyan neves cégek és szervezetek is találhatók, mint a Kouni Grop, a Lastminute.com, az Isramworld, a Thomas Cook, a Tripadvisor, a Lonely Planet, az FT, a CNN, a Telegraph, a British Airways, a Jet2.com, a Wizz Air továbbá európai és tengerentúli turisztikai szervezetek és szövetségek, többek között a Czech Tourism, vagy az ASTA az Amerikai Utazási Irodák Szövetsége. Dr. Ruszinkó Ádám itt találkozik és
folytat tárgyalást az orosz turisztikai marketingszervezet csúcsvezetőjével, Szafonov Oleg Petroviccsal, a Magyarországra irányuló orosz beutazó turizmus élénkítésének lehetőségeiről. A standot felkeresi Szabadhegy Péter Magyarország londoni nagykövete is.

A magyar nemzeti standon hivatalos fogadást is tartottak november 3-án, amelynek keretében a magyar szakma látta vendégül a világ minden részéből érkező szakmai partnereit kötetlen beszélgetésre.

A magyar társkiállítók között – jelentős utazásszervezők és szállodaláncok mellett – a Magyar Turizmus Zrt. kiemelt stratégiai partnerei, a Budapest Airport, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. is megtalálható. A London és Debrecen között napi rendszerességgel közlekedő légi járat népszerűsítése kiemelten fontos a Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület marketingtevékenységében is. A térség ezért idén már negyedszer vesz részt a kiállításon, a magyar standon.

Az előkelő 2. helyre lépett az Egyesült Királyság a küldőpiacaink rangsorában

Az éves vendégforgalmat nézve 2014-ben az Egyesült Királyság Magyarország negyedik legfontosabb küldőpiaca volt. A KSH éves adatai szerint a szigetország utazói ismét 11%-ot meghaladó növekedést produkálva, összesen 754.405 vendégéjszakát töltöttek el kereskedelmi szálláshelyeinken, az előző évhez képest.

A legfrissebb, 2015. január-augusztusi statisztikai adatok további dinamikus növekedést mutatnak: a magyar kereskedelmi szálláshelyeken ebben az időszakban 606 ezer brit vendégéjszakát regisztráltak, ami megközelíti a tavalyi egész éves adatot és az előző év azonos időszakához képest közel 25%-os növekedést jelent. Ezzel az Egyesült Királyság idén a dobogóra került, a második legfontosabb küldőpiacunk lett Németország után.

Többek között az új légi járatoknak és a kapacitásbővítéseknek köszönhetően további forgalomnövekedés várható: a British Airways jövő májustól háromról napi négyre növeli járatainak számát a London-Budapest viszonylatban, ami 25%-os kapacitásbővülést jelent. A Wizz Air pedig jövő szeptembertől heti két új járatot indít Birminghamből Budapestre és folyamatban vannak további kapacitásbővítésre irányuló tárgyalások is.

A Magyar Turizmus Zrt. is ráerősít marketingtevékenységére: a hamarosan bemutatásra kerülő jövő évi marketingstratégia szerint a társaság jövőre nem csak a brit, hanem az ír piacra is kiterjeszti Londonból végzett tevékenységét.

A szigetország utazóinak körében Budapest ismerete a legjellemzőbb, köszönhetően az utóbbi években indított fapados járatoknak, városnéző utaknak és a közelmúltban megvalósult fejlesztések segítségével megújult turisztikai kínálatnak. Hazánk mind a fiatalabb, mint pedig a középkorú és idősebb célcsoportok körében népszerű, divatossá váló, „trendi” célállomást jelent. Különös érdeklődésre tart számot a városnéző, kulturális, bor- és gasztronómiai, egészségturisztikai és konferenciaturisztikai kínálatunk. A Magyar Turizmus Zrt. kiemelt figyelmet fordít továbbá a prémium szolgáltatások iránt érdeklődő célcsoportra.

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség
Az elmúlt öt hónapról rendelkezésre álló legfrissebb statisztikák szerint, január-májusban 3,4 millió vendég 7,9 millió éjszakát töltött a kereskedelmi szálláshelyeken, a vendégszám 8,2%-kal, a vendégéjszaka-szám pedig 6%-kal haladja meg a tavalyi értéket – hangsúlyozta Glázer Tamás. A turizmus tehát ismét bizonyított a nemzetgazdaság egyik húzóágazataként. A beutazó turizmusban kulcsszerepe van annak, hogy Magyarország egy nagyon jó ár-érték arányú utazási célpont, az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően folyamatosan tud újat, érdekeset és általában a vártnál is jóval többet nyújtani a látogatóknak. A legtöbb vendég Budapestre érkezik, ám a SZÉP Kártya segíti oldani vendégforgalmunk Budapest-centrikusságát, illetve a hazai turizmus szezonalitását, hiszen az elfogadóhelyek több mint 80%-a vidéken van. Az Észak-Magyarország régió a 3. legnépszerűbb belföldi úti cél, a régióban eltöltött külföldi és belföldi vendégéjszakák száma tavaly meghaladta a 2 milliót, ami több mint
13%-os növekedés az előző évhez képest – fejtette ki a vezérigazgató-helyettes. Kiemelte továbbá, hogy az észak-magyarországi turisztikai régió az év 365 napján kínál tartalmas és kellemes időtöltési lehetőséget, így mind a négy évszakban vonzza a turistákat. Olyan, jól ismert és szeretett térségei vannak, mint Eger és térsége, Mátra, Nógrád, Miskolc-Bükk, Aggtelek, vagy Tokaj-Zemplén. A minőségi szálláshelyek, a nemzeti parkok és a borvidékek mellett az élményközpontúságot emelte ki Glázer Tamás, amiben – szavai szerint – Eger verhetetlen, a legfeltűnőbb változáson azonban Miskolc ment keresztül: iparvárosból kulturális és aktív turisztikai úti céllá vált pár év alatt. Az „Egészségtudatos hegyvidék" mottóval népszerűsített Észak-Magyarországon minden rendelkezésre áll, ami a rekreációhoz szükséges: a vizeken kívül számos más gyógytényező – mofetta, gyógybarlang, gyógynövények, ivókúra – is megtalálható itt. A Magyar Turizmus Zrt. célja, hogy tovább bővüljön a régió vendégfo
rgalma. Jelenleg a vendégéjszakák 80%-a belföldi vendégeknek köszönhető, ezért a társaság törekvése a külföldi vendégek arányának növelése is – hangsúlyozta Glázer Tamás.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2015. július 14.
 

Ügyfélszolgálat, bejövő híváskezelés, túlcsorduló hívások kezelése, kampányvonal

Hogyan tud úrrá lenni a folyamatosan csöngő telefonokon?

Üzembiztos módszert mutatunk: munkatársai helyett mi fogadjuk cége beérkező hívásait (vagy azok egy részét, igényei szerint), nyugodt mederbe terelve feladatait.
Érdekel

Hideghívások, telemarketing

Lead generálás, időpont-egyeztetés, piackutatás, közvélemény-kutatás

Értékesítők, cégvezetők számára aranybánya
Sikerdíjas tárgyalási időpont egyeztetés friss és szűrt cégadatbázisból
Érdekel

Adatbázis, e-mail lista, telefonszám lista

Lépéselőny Önnek, a konkurensei előtt - Tessék, válasszon vevőt magának!

Marketing adatbázis, amire szüksége van ahhoz, hogy végre beinduljon a cége
Érdekel

Hírlevél kampányok, tömeges és célzott eDM küldés

A tömeges DM levél küldés bizonyítottan hatékony módja annak, hogy növelje a forgalmát!

Ne bajlódjon az adatbázis építéssel! Csoportos e-mail küldés, eDM marketing szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.
Érdekel

SMS kampányok

Érjen el egyszerre több ezer ügyfelet azonnal! Az olcsó és kiemelkedően hatékony kampány, amire eddig várt!

Tegyük fel, hogy időszakos akciója hírét gyorsan szeretné potenciális vagy már meglévő ügyfelei ezreihez eljuttatni. Milyen módszert választ?
Érdekel

Gazdasági tanácsadás

Gazdasági ügyekben kérdezzen tanácsadónktól!

Kérdését felteheti a Fórumban is!

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

Poliker-90 Kft.
Rauszné Vadon Erzséb

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Stokvis Tapes Magyarország Kf... Stokvis Tapes Magyarország Kft
Kovács Ferenc

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Argus Kft.
Gisszi Ernõ

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Commed Trade Kft.
Szellő László

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető


Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k megjegyzik a személyes beállításait. További információkért olvassa el az Adatkezelési Szabályzatunkat.

A fentiekket egyetértek.