English version
×

Hideghívások

Csak a biztos időpontokért fizet. Kérje ajánlatunkat most! Időpont egyeztetés

Utál telefonálni? Sok időbe kerül a hideghívás?
Telefonálás helyett inkább tárgyalna?
Profi call center szolgáltatásunk korrekt feltételekkel átvállalja a telefonálás idegőrlő feladatát.

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

×

Adatbázis-értékesítés

Magyar cégek adatbázisa

E-mail cím és telefonszám-adatbázis
• e-mail, hírlevél, eDM kampányokhoz
• telemarketing, telesales kampányokhoz
• postai levél, DM kampányokhoz
• GDPR-kompatibilis, legális adatbázis

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

Hova szánjuk ajándékainkat, a süllyesztőbe vagy a megbecsülésbe? Nyomtatás E-mail
2007. április 21. szombat, 19:26
Ajándék, ami évről-évre értékesebb

ImageLehet, hogy az ajándékozás története régebbi az ember történeténél, hiszen még bizonyos állatfajoknál is ismert az ajándékozás gesztusa! A lélek százféle indulata indította mindmáig az ajándékozás szándékát, és az ajándék nyílt vagy rejtett elvárását.

Minket most csak a nemes, elegáns, tiszteletre és szeretetre méltó szándékoktól vezérelt ajándékozás mikéntje érdekel. Mert mit várunk el ajándékainktól, milyen hatást érjenek el? Figyeljen fel az ajándékozott, hogy nagyon odafigyeltünk rá és ünnepi alkalmára, ahelyett, hogy csak letudni akartuk volna? Hosszútávra szóló kapcsolat szándékát jelezzük partnerünknek, vagy a "használd és dobd el" szintje a viszonyunk és az ajándékunk is?


Tanulságos történetet mesélt el egy ismerősöm, aki a minap egy patinás vállalkozói klubban járt egy szokásos jótékonysági esten. Mindenki hozott otthonról néhány felesleges  tárgyat, hogy megszabadulhasson tőle az árverésen. A beszélgetésekből kitetszett, hogy jellegzetesen ajándékba kapta mindenki azt a porfogót, amit most beadott. Kiderült az is, hogy a jó szándékú, adakozó licitálók a következő években rendre visszahozzák felajánlani másoknak azt a dísznek vagy kitudja minek szánt, kínban fogant ezernyi tárgyat, amilyenekhez hasonlót ajándékként szinte mindannyian elszenvedtünk már!  

ImageEkkor gondoltam arra, hogy talán segíthetek pár érdekes információval a fenti kínos ajándékozási szituációk kivédésében. Tehát hogyan érhetnénk el azt a kívánatos állapotot, amelyben rendre olyan ajándékot kapnánk vagy adhatnánk, amit megvenni biztosan nem volt kidobott pénz,  és ami mellesleg évről évre értékesebbé válik. Praktikus lehetne az olyan ajándék, amit nem szokás a fiók mélyére tenni, és örökké jó érzés ránézni? Az ajándékok mely típusa  nem képes ezt a kivételes hatást elérni és melyek igen? Járjuk ezt kicsit jobban körül!  
Lehetnek  szépek a virágok,  kedvesek a belga csokik, stb., de az ezek feletti szinten, a fontos személyes vagy céges partnerek kiemelt ajándékozásának kényesebb területe most a témánk.
A szokásos ajándékok, a bárki által beszerezhető tucat-ékszerek, akár a gyakran lekenyerezés szagú aranyórák, melyek stílusa megfigyeléseim szerint ritkán egyezik a megajándékozott ízlésével, nem érik el igazán céljukat. Még az ajándékozott ingatlan, a banki, tőzsdei befektetések vagy egy autó stb. is bosszúság, gond forrásává is válhatnak. 

Mi lehetne a megoldás? Ami  ami egyedi és ritkaság érték, ami társadalmi megbecsültség érték, ami évezredek óta mindig kincsképző tényező volt a társadalom igényesebb tagjai számára, ezek a kiemelkedő művészi alkotások! Gondolt már arra, ha annak idején olyan szerencsés lett volna, hogy műveket vehetett volna még nem világhírű Picassótól, akkor ma többszörös milliárdos lehetne? Neves műgyűjtő bankárok, cégvezetők, ügyvédek, orvosok és a társadalom más oszlopos tagjai ma is szívesen fektetik be pénzüket például egy Gregor Gáll nevű képzőművész bronz szobraiba. Meggyőződésük az, hogy a G.G. alkotásokba fektetett pénzünk  nem válhat a felfújt buborékhoz hasonlított pénzvilág esetleges elpukkanásának áldozatává! Ezzel kapcsolatban érdemes átgondolni azt az információt, hogy 10 évenként 1500%-kal(!) váltak értékesebbé magántulajdonokban azok a különös szépségű, egyedi  műalkotások, melyeket a Belgiumi Új-Lőwen egyetemi városban állandó kiállításon bemutatott Gáll Gregor képzőművész alkotott. Egyre több beavatott számára ismert az is, hogy Gáll Gregor kisebb-nagyobb bronz szobrait, mint a Magyar Állam exkluzív ajándékát, négy kontinens tizenkét országának állami vezetői csodálhatják! Rajtuk kívül élvezheti Gáll Gregor alkotásainak varázsát pl. Őfelsége a Belga Király, világcégek vezetői más önmagukkal szemben igényes ajándékozók.

Milyen további előnyöket nyerhet egy-egy Gáll Gregor mű tulajdonosa?  
-Az egyik nagy magyarországi mobiltelefon vállalat felvirágoztatója elmondta, hogy az ajándékba kapott Gáll Gregor bronzszobrot a háza legszebb pontján állították fel egy márvány oszlopra.(Így a szobor talpazatán a réztáblán minden nap láthatja, kitől kapta ezt a nemes ajándékot.)
-Egy veszprémi cég tulajdonosa beszámolt arról, hogy amióta egy G.G. szobrot helyezett a tárgyaló asztala közepére,az üzleti partnerei először a különös szépségű szoborról kérdeznek, azóta már sokkal oldottabban folynak az üzletkötések!!
-A Cysco Sistems minden félévben egy exkluzív ünnepség keretében a Cysco Navigator-Díjat, azaz egy G.G. szobrot ad egy-egy kiemelkedő üzleti partnerének, ezért is emelkedik állandóan a szobrok ismertsége és ezzel az értéke.
-A Gáll Gregor szobrok több mint 80 kiállításon szerepeltek, szerte a világban, és három világkiállításon képviselték a magyar szobrászművészetet.G.G. munkásságát eddig több mint 20 TV műsorban ismerhette meg több tízmillió néző.
Image- Lehet figyelemre méltó az is, hogy a G.G. bronz, az ezüst és az arany szobrok  az emberi léptékkel mért örökkévalóságig megmaradnak? ( Ezzel szemben a kő, a fa vagy üveg és porcelán szobrok, festmények anyaguk miatt gyorsabban tönkre mehetnek.)
-Az ország egyik legnevesebb antik-mű gyűjtőjétől hallhattuk, hogy a házába érkező látogatók nem az antikvitásokat csodálják meg elsőnek, hanem az erősen figyelemfelkeltő Gáll Gregor bronzszobrokat. A stabil értékre figyelő antik gyűjtők is befektetnek már G.G. szobraiba!
-Európa egyik legkiemelkedőbb bankár műgyűjtője egy Gáll Gregor kiállítást megnyitó beszédében elmondta, hogy ő azért vesz G.G. szobrokat,  mert szerinte ezeket a műveket a következő nemzedékek is szeretni fogják.

Megfigyelhettük, hogy korszakunk "hivatalos" művészi trendjei "hűen" kifejezik a hanyatló fogyasztói világcivilizációnk tévutas, emberromboló filozófiáját, embergyűlölő cinizmusát, üres zűrzavarát. Kiszámítható, hogy ez a nagy titokzatoskodó arccal gyártott "kortárs művészet" tölti majd fel a jövő szeméthegyeit. 

Gáll Gregor nem ennek a kornak a művésze, hanem a jövő emberhez méltóbb kultúrájának megálmodója!

G.G. életművét bemutató reprezentatív művészeti album kapható a Nemzeti Galériában, a Művészetek Palotájában, a Műcsarnokban, és a Budapest Galériában.
A karácsonyi könyv vásárra kijött egy nagyon szép könyv "HOL A BOLDOGSÁG MOSTANÁBAN?" címmel.  a Nemzeti Galériában,a Művészetek Palotájában, a Műcsarnokban és a Budapest galériában.  Az ország kilencven legismertebb emberét kérte fel a kiadó, köztük Gáll Grgort is, hogy írják meg személyes válaszukat a címbeli kérdésre! 

G.G. élete párja, Arielle Gáll belga zongoraművész, és 7-éves kislányuk, Isis Gáll, a világ legfiatalabb zeneszerző hárfaművésze kiadtak karácsonyra "ISTENI SZIKRÁK" címmel Isis legszebb szerzeményeiből egy lélekemelő muzsikákat tartalmazó CD-t! Több infó a www.artforlife.hu oldalon.

Azok a vezető személyiségek, akik kiemelkedő figyelmességet akarnak jelezni ajándékozott partnerüknek, pl. karácsonyra, a fenti említett  könyvektől kezdve széles árkategóriákból ajándékozhatnak a művészcsalád alkotásaiból .

ImageLátogasson el minden kötelezettség nélkül Gáll Gregor műteremházába, vagy a www.gregorgall.com oldalra, megismerni azt, hogy mit adhat a létezésünk minőségének emeléséhez segítségül egy európai művészcsalád

Szeretettel ajánlja szolgáltatásait a Greg d' ARC Galéria! 


Kérdése van a cikkhez?
Írja meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre!

Szeretne díjmentesen konzultálni szakértőnkkel? Érdekli, hogy lehet ezt gyakorlatba ültetni a saját cégében?

 

Üzleti Közösségünk tagjaként erre IS jogosult egész évben! Részletekért kattintson ide →

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe, az online marketing gyakorlati kipróbálására tökéletes helyszín. Keresőmarketing és marketing képzések, weboldalkészítés és keresőoptimalizálás, e mail szolgáltatások profi színvonalú kivitelezéséhez szükséges tudásanyagok mind megtalálhatók a Lépéselőnyben.
 

Ügyfélszolgálat, bejövő híváskezelés, túlcsorduló hívások kezelése, kampányvonal

Hogyan tud úrrá lenni a folyamatosan csöngő telefonokon?

Üzembiztos módszert mutatunk: munkatársai helyett mi fogadjuk cége beérkező hívásait (vagy azok egy részét, igényei szerint), nyugodt mederbe terelve feladatait.
Érdekel

Hideghívások, telemarketing

Lead generálás, időpont-egyeztetés, piackutatás, közvélemény-kutatás

Értékesítők, cégvezetők számára aranybánya
Sikerdíjas tárgyalási időpont egyeztetés friss és szűrt cégadatbázisból
Érdekel

Adatbázis, e-mail lista, telefonszám lista

Lépéselőny Önnek, a konkurensei előtt - Tessék, válasszon vevőt magának!

Marketing adatbázis, amire szüksége van ahhoz, hogy végre beinduljon a cége
Érdekel

Hírlevél kampányok, tömeges és célzott eDM küldés

A tömeges DM levél küldés bizonyítottan hatékony módja annak, hogy növelje a forgalmát!

Ne bajlódjon az adatbázis építéssel! Csoportos e-mail küldés, eDM marketing szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.
Érdekel

SMS kampányok

Érjen el egyszerre több ezer ügyfelet azonnal! Az olcsó és kiemelkedően hatékony kampány, amire eddig várt!

Tegyük fel, hogy időszakos akciója hírét gyorsan szeretné potenciális vagy már meglévő ügyfelei ezreihez eljuttatni. Milyen módszert választ?
Érdekel

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

Stabil-01 Fuvarozó Bt.
Mikle Lajosné Gyöngyi

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Szikraeső
Horváth András Szaniszló

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
KÉK-GRÁNIT 2000 BT
HAJNAL ORSOLYA

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Megaprofit Kft.
Czakó Mónika

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető


Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k megjegyzik a személyes beállításait. További információkért olvassa el az Adatkezelési Szabályzatunkat.

A fentiekket egyetértek.