Marketing
A biztos bevételhez vezető egyszerű út Nyomtatás E-mail
2015. október 19. hétfő, 00:00

Bizonyára nem lehet véletlen, hogy 10 induló cégből mindössze 1 éri meg az ötödik évét. Mint ahogy az sem, hogy vannak, akik győztesként, míg mások vesztesként kerülnek ki egy-egy válsághelyzetből – még ha teljesen ugyanazon a piacon, hasonló háttérrel rendelkeznek is. Mi lehet hát a biztos bevételhez vezető út?

Bővebben...
 
Az ISK akciós ajánlata Lépéselőny Tagoknak Nyomtatás E-mail
2014. február 14. péntek, 00:00

Az   akciós ajánlata Lépéselőny tagoknak.

Az akció érvényes 2014. február 17- től március 01-ig.

Csomagoló szalagokHavanna barna, transzparens színben
48mmx60m.   125.- Ft+Áfa/tekercs.

Zöld színű csomagolószalag
199.-Ft/Áfa/tekercs
Papír csomagolószalag  
50x50 499.-Ft+Áfa/ tekercs
Minimum rendelhető mennyiség
36 tekercs/karton

Bővebben...
 
2014-ben a SEO fontos része lesz az online marketing Nyomtatás E-mail
2014. január 06. hétfő, 00:00

Minden vállalkozás – ahogyan az már a szó jelentésében is benne van – kockázatvállalásra épül. A vállalkozó, tehát a cég vezetői igyekeznek minimalizálni a költségeket és maximalizálni a bevételeket úgy, hogy a piaci igény megmaradjon. Ezt folyamatos optimalizációval érik el: igyekeznek csökkenteni az anyagköltséget vagy hatékonyabban felhasználni a marketingbüdzsét. Itt lép be a képbe az online marketing.

Bővebben...
 
Gerilla üzletkötés Nyomtatás E-mail
2012. május 23. szerda, 00:00
gerillauzletkotesTudja, hogy mi a legsikeresebb értékesítők titka?
Miért van az, hogy egyesek bármit képesek eladni, vevőik legnagyobb meglepetésére,
és még élvezik is, amit csinálnak.
Az ilyen értékesítő a legnagyobb kincs: alkalmazottként jó fizetésre
és megbecsülésre számíthat, míg ha saját vállalkozásba fog,
sikerre van ítélve.
Bővebben...
 
Hogyan használjuk a telefont okosan az üzleti kapcsolatokban? Nyomtatás E-mail
2012. május 17. csütörtök, 00:00
A hatékony telefonálás kb. másfél, legfeljebb kétperces aktív kommunikáció, nem több!

... de mégis milyen előnye és hátránya van a telefonos kommunikációnak?

Tonk Emil cikkét olvashatják a Lépéselőnyben.
Bővebben...
 
„goliat” győzött, majd aludt egy picit. Nyomtatás E-mail
2012. április 03. kedd, 00:00
A 2000 ben indított magyar webes kereső technológia, a goliat.hu domain alatt újra nyitja kapuit.
A 2000-ben indult, 100% ban magyar fejlesztésű és tulajdonú kereső- és linkgyűjtemény néhány csendes év után új formában, új ötletekkel ismét az internetet használók szolgálatára áll.
Korábban az index.hu, az origo.hu és számos jelentős magyar – ma is vezető helyen szereplő – portál webes kereső technológiáját biztosította éveken át a goliat technológia. A jelenlegi internetes és piaci környezetben útkereső újrakezdést az alapítók, tulajdonosok kis külső segítséggel, de változatlan célokkal élesítették.
Bővebben...
 
Tovább csökkent az elektronikus média reklámbevétele Nyomtatás E-mail
2012. március 02. péntek, 00:00
A televíziós reklámbevételek tavaly 6 százalékkal 54,9 milliárd forintra csökkentek, míg a rádiós reklámbevételek 2 százalékkal 4,6 milliárd forintra nőttek - mondta Nagy István Ottó, az Ernst & Young üzleti tanácsadási szolgáltatásának vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. A felmérésben 52 televízió és 4 rádióállomás vett részt, a televíziók száma héttel gyarapodott a 2010. évihez képest, míg a rádiók száma eggyel csökkent.
Bővebben...
 
Adatbázis vásárlási lehetőség Nyomtatás E-mail
2012. február 09. csütörtök, 00:00

Kedves Látogató,

köszönjük érdeklődését. A Lépéselőnyben mintegy 22.000 magyar mikro- és kisvállalkozó, cégvezető közvetlen elérhetőségeit találja meg.

Adatbázisunk tartalmazza
-    a cégek
o    nevét
o    címét
o    árbevétel-kategóriáját
o    alkalmazotti létszám kategóriáját

-    70%-ban a cégvezető
o    nevét
o    e-mail címét
o    telefonszámát (vezetékes, vagy mobil)

-    a maradék 30%-ban a marketing, vagy a kereskedelmi vezető
o    nevét
o    e-mail címét
o    telefonszámát (vezetékes, vagy mobil).

Kedvezményes akciónk keretében ezt a hazánkban gyakorlatilag egyedülálló, megkereshető adatbázist biztosítjuk Önnek, mindössze akár 8.9 Ft + ÁFA / kontakt áron, legalább 5.000 kontakt megrendelése esetén.

Akár a teljes Lépéselőny-adatbázist letöltheti, mindössze 8,9 Ft + ÁFA / kontakt áron tőlünk.
Az ajánlatunk pontosan:
a) 100 - 500 kontakt lekérése esetén: 79 Ft + ÁFA / kontakt,
b) 501 - 1.000 kontakt lekérése esetén: 44.9 Ft + ÁFA / kontakt,
c) 1.001 - 5.000 kontakt lekérése esetén: 19.9 Ft + ÁFA / kontakt,
d) több, mint 5.000 kontakt lekérése esetén: mindössze 8.9 Ft + ÁFA / kontakt az  díja.

Azaz akár a teljes, közel 22.000 céget, vezetőt, elérhetőségeket tartalmazó Lépéselőny-lista így mindössze kb. 160.000 Ft + ÁFA-ért az Öné lehet!
Ez rengeteg lehetőséget nyújt az e-mail és telemarketingre!
Az átadott kontaktokat kizárólag a Lépéselőnyre hivatkozva keresheti meg, mint ha adatbázisunkban, oldalunkon keresztül keresett volna az illetőre, és az ott publikusan feltüntetett adatai alapján, a Lépéselőnyön keresztül venné fel vele a kapcsolatot (felhasználóink ehhez járultak hozzá). Felhívjuk figyelmét, hogy minden ettől eltérő megkeresés spamnek minősül, melyért a felelősség Önt terheli!

Amennyiben ez érdekes Önnek, küldje az "Adatbázis" szót + elérhetőségeit + az igényelt címlista paramétereit (földrajzi elhelyezkedés, tevékenységi kör, árbevétel, létszám) a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Üdvözlettel:

Németh Zoltán
Lépéselőny Virtuális Irodaház

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Adatbázisunk feliratkozáson alapul, és minden tagja elfogadta az általános szerződési feltételeket, melyek értelmében az adatbázisban szereplő tagok más Lépéselőny Tagoktól emaileket fogadhatnak.

 
eDM vásárlási lehetőség Nyomtatás E-mail
2012. február 09. csütörtök, 00:00
Kedves Látogató,

köszönjük érdeklődését. Hírlevelünket mind a 17.000, arra feliratkozott Tagunk megkapja – és tapasztalatunk szerint el is olvassa. A legjobb hirdetések egy-egy kiküldéssel több száz, vagy akár ezres nagyságrendű érdeklődést hoztak megrendelőinknek! A Lépéselőny hírlevele egy bejáratott csatorna, mellyel mikro- és kisvállalkozókat, cégvezetőket érhet el.

Kedvezményes akciónk keretében ezt a hazánkban gyakorlatilag egyedülálló hírlevél-megjelenést biztosítjuk Önnek, mindössze 79.000 Ft + ÁFA / kiküldés áron.
Amennyiben több megjelenést szeretne rendelni, kérjük, szíveskedjen jelezni az e-mailben, hogy hány kiküldést szeretne - erre vonatkozóan egyedi ajánlatot fogunk tudni adni Önnek.

Teljes adatbázisunknak küldött hírlevelünket lehetősége nyílik "kibérelni": amennyiben eDM megjelenést rendel tőlünk, úgy kizárólag az Ön üzenetét, hirdetését juttatjuk el hírlevelünkben minden egyes partnerünknek. Ebben az esetben csak az Ön üzenete lesz olvasható, az Ön grafikai megjelenésével. Tapasztalatunk szerint a  hasonló kiküldések kiemelten jó eredményeket hoznak (feltéve, hogy üzenete, ajánlata kellően "ütős"). Annak érdekében, hogy hatékony legyen, a megfogalmazásban segítséget nyújtunk - felár nélkül!
Az eDM listaára 250.000 Ft + ÁFA helyett akciónkban most mindössze 79.000 Ft + ÁFA-ért lehet az Öné.

Amennyiben ez érdekes Önnek, küldje az "eDM" szót + elérhetőségeit a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Ez rengeteg lehetőséget nyújt az ügyfélszerzésre!

Üdvözlettel:

Németh Zoltán
Lépéselőny Virtuális Irodaház
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
Nyugati kényelem keleten… Nyomtatás E-mail
2012. február 07. kedd, 00:00
üzleti kikapcsolódás, rendezvényekA teljesség harmóniája a mezőkövesdi
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** - ben

Mindenkinek más elképzelése van az üdülésről, mindenkinek mást jelent a kikapcsolódás. Egyvalamiben azonban mindenki egyetért: elutazni, egy kicsit elvonulni a mindennapokból és feltöltődni, varázslatos dolog.
A kikapcsolódáshoz vezető utat rendhagyó módon egy kis időutazással kezdjük... Mezõkövesd fõszolgabírája, Szentléleki Zsóry Lajos birtokán kõolajat feltáró fúrás során 1939-ben „fekete arany” helyett termálvíz tört a magasba. A mezőkövesdi ZSÓRY termálvíz a kénes gyógyvizek csoportjába tartozik. Gyógyhatását tekintve Magyarország természeti kincseinek egyik legértékesebbike.
Bővebben...
 
Prága mindössze 38.900 Ft-ért! Nyomtatás E-mail
2012. február 07. kedd, 00:00
prága akcióJöjjön velünk a „száztornyú Arany Prágába”!

2012. március 15-19-ig  4 nap/3 éj

Részvételi díj: 54.900,- Ft/fő helyett
38.900 Ft/fő  30 % kedvezménnyel
Bővebben...
 
Változás = üzlet Nyomtatás E-mail
2011. november 10. csütörtök, 00:00

Lépéselőny/Marketing: 3 Típushiba a piacváltáskor, ami rendszeresen megfigyelhetőA közelmúltban több olyan vállalkozóval beszélgettem, akik elérték azt a fázist cégükkel kapcsolatban, ahol az üzleti partner keresést új szintre kell emelniük. Ez minden fejlődő, vagy a válság által érintett cég életében megfigyelhető: a bebetonozott partnerek, mint kategória, eltünedeztek, és a marketing és értékesítés rákényszerül, hogy folyamatosan új vevőkkel ismerkedjen meg. Mi az a három típushiba, amit egy átlagos cég elkövethet a piaci változásokra reagálva?

Bővebben...
 
Mikor hagyja abba az értékesítést? Nyomtatás E-mail
2011. november 09. szerda, 00:00

Lépéselőny/Marketing: Mikor hagyja abba az értékesítést?A pohár vagy félig üres, vagy félig tele van – ha valahol, hát az értékesítésben végképp kijön ennek a mondásnak a valóságtartalma. Leginkább hozzáálláson múlik mindez véleményem szerint, hiszen ha valaki onnan kezdi, hogy mennyire nehéz az élet, senki sem akar fizetni, az embereknek nincs pénze, az nem lesz sikeres az üzleti életben. Aki nem így gondolkozik, mikor hagyjon fel az értékesítéssel?

Bővebben...
 
Ismét költenek kutatásra a vállalatok Nyomtatás E-mail
2011. október 25. kedd, 00:00
A vállalatok tavaly, a válságos 2009-es esztendőt követően már ismét többet költöttek kutatásra-fejlesztésre.
Bővebben...
 
Kártérítést kaphatnak az erőgazdálkodók a természeti károk után Nyomtatás E-mail
2011. október 25. kedd, 00:00
November 1-30. között hektáronként maximum 250 ezer forint támogatást igényelhetnek azok az erdőgazdálkodók, akiknek az erdejében természeti kár keletkezett
Bővebben...
 
Mi lesz a magyar kkv-kkal 2012-ben? Nyomtatás E-mail
2011. október 25. kedd, 00:00
Mi az a sikerrecept a 2012-es évre, amivel biztosan nőni fog az Ön bevétele is!
Bővebben...
 
90 nap - Ennyi időre előre látni Nyomtatás E-mail
2011. október 24. hétfő, 00:00
90 nap – ennyi idõre elõre látni – életbe vágóan fontos egy cég vezetõje, tulajdonosa számára!
Bővebben...
 
MEGHÍVÓ Ghánai Szakmai Nap és Üzleti találkozó Nyomtatás E-mail
2011. október 24. hétfő, 00:00
Meghívjuk Önt a BKIK és a Magyar-Ghána Kft. szervezésében megrendezésre kerülõ, "Miért pont Afrika?" elõadás sorozat elsõ rendezvényére.
Bővebben...
 
Csökken a cukorrépa-termelők idei támogatása Nyomtatás E-mail
2011. október 20. csütörtök, 00:00
A cukorrépa-termelők idei nemzeti kiegészítő támogatásának forrása 800 millió forinttal csökken – közölte Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) agrárgazdaságáért felelős államtitkára.
Bővebben...
 
Vagonszám termelik a bevételt a közösségi oldalak Nyomtatás E-mail
2011. október 18. kedd, 00:00
Az idén már átlépi a 10 milliárd dolláros határt a közösségi oldalakon megtermelt jövedelem a világon. A dinamizmus a jövőben sem csökken, ugyanez a mutató négy év múlva már közel megháromszorozódik.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 67

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

Pentz Kft.
Scheig Margit

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Planex Tervezõ és Szolgálta... Planex Tervezõ és Szolgáltató Kft.
Portschy Tamás

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Kanizsa trend kft
Décy Éva

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
SUN-SET Villamos Kivitelezõ K... SUN-SET Villamos Kivitelezõ Kft.
Baloghné Anita

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető