Kenyérital a bélbaktériumokért |
2009. december 16. szerda, 03:00 |
Háromféle gabonából (búza, rozs, zab) fermentálással készült, alkoholmentes, savanykás ízű, erjesztett ital. Palackba zárva őrzi a gabonákban lévő vitaminok és nyomelemek aktivitását. A fermentálással felszabadított tejsav baktériumok hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Ezáltal erősítik az immunrendszert. Egészséges emésztőszervek nélkül nem lehetünk egészségesek! A tudás hatalom. Ezt a régi bölcsességet sokan ismerik. Amit kevesen tudnak: Hogyan működik a szervezetünk? Egészséges emésztőszervek nélkül nem lehetünk egészségesek! A baktériumok egy része = jó barát. Legtöbben betegségek okozóinak ismerjük őket. De nem mindegyik baktérium ellenség! Az ember és a környezetében megtalálható baktériumok között sajátos együttműködés alakult ki. Vannak úgynevezett házi baktériumaink. Nélkülük védtelenek vagyunk! A bélnyálkahártya is számtalan különféle baktériumnak otthona. A bélflóra egészsége szempontjából nagyon fontos a benne levő baktériumok aránya. Ha a baktériumtörzsek egyensúlya felborul, vagy a káros mikroorganizmusok aránya megnő a bélcsatornában, átalakul a bélflóra összetétele. Csökken az ellenálló képességünk. Szabad prédái vagyunk a fertőzéseknek! Írta: Pók Ági A cikk folytatása az alábbi linken érhető el: http://www.almamag.hu/magazin/eletmod/765-kenyerital-a-belbakteriumokert.html Forrás: Almamag www.almamag.hu A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe. A menedzserek számára fontos információk a kiegyensúlyozott életmód, egészség – betegség, a házipatika témáiban. |