English version
×

Hideghívások

Csak a biztos időpontokért fizet. Kérje ajánlatunkat most! Időpont egyeztetés

Utál telefonálni? Sok időbe kerül a hideghívás?
Telefonálás helyett inkább tárgyalna?
Profi call center szolgáltatásunk korrekt feltételekkel átvállalja a telefonálás idegőrlő feladatát.

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

×

Adatbázis-értékesítés

Magyar cégek adatbázisa

E-mail cím és telefonszám-adatbázis
• e-mail, hírlevél, eDM kampányokhoz
• telemarketing, telesales kampányokhoz
• postai levél, DM kampányokhoz
• GDPR-kompatibilis, legális adatbázis

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

Egészség napot tartottunk Nyomtatás E-mail
2007. április 21. szombat, 19:26
Az egészség vizsgálata a menedzser hölgyek szempontjából

Élménybeszámoló nőnapi rendezvényünkről

ImageNőnapi ajándékként a Lépéselőny Virtuális Irodaház Üzleti Közösség különleges programmal kedveskedett a regisztrált cégek hölgy alkalmazottainak.
Vezető pozícióban dolgozó nők, stresszes életmód, számítógép előtt ülés a nap nagy részében, mozgásszegény életmód, stb. – törvényszerűen magával hoz bizonyos problémákat. Nyak – hát – vállfájdalmak, egyéb gerincpanaszok, fejfájás, látászavarok, az emésztés megváltozása, fáradékonyság, a koncentráció csökkenése, ezek a leggyakoribb egészségügyi panaszok, amivel a feszített tempót élő manager hölgyek vagy nem érnek rá foglalkozni, vagy elbagatelizálják őket.
Nőnap révén nekik kedveskedtünk.


2008. március 14-én délután olyan szakembereket hívtunk meg erre a Nőnap tiszteletére rendezett egészségnapra, akik jártasak az alternatív gyógyászat különféle ágazataiban, és nagy tapasztalattal rendelkeznek olyan egészségügyi problémák megoldásában is, amelyek nehezen, körülményesen, vagy akár rossz hatásfokkal kezelhetők az európai gyógymódokkal.

A péntek délutáni rendezvényen olyan egészségügyi panaszokra hallhattunk tanácsokat, amelyek sok elfoglalt nő életében vannak jelen. Azonban idő hiányában vagy halogatják ezek megoldását, vagy nem is igazán tudják, hogy kihez fordulhatnának.

A rendezvény elején a Cseresznye utcai természetgyógyászati rendelő vezetője, Dr. Beke Zsuzsa tartott egy átfogó előadást és mutatta be az alternatív gyógymódok fontosságát és hatékonyságát.
Majd egyenként hallgathattuk meg az a szakemberek által képviselt gyógymódokat, amelyeket a résztvevőknek alkalma nyílt ki is próbálni.

ImageDr. Beke Zsuzsa akupunktúra technikájával való gyógyítás sokoldalúságát mutatta be. A több ezer éves kínai orvosi tapasztalatokon alapuló tudomány már húsz éve Magyarországon is bizonyítja, hogy kiváló gyógyító módszer. A természetes energiaáramlást tűszúrással, lézeres eljárással segíti elő. Betegségeink akkor keletkeznek, amikor a szervezet energiaáramlása zavart szenved. Az energetikai blokkok kezdetben csak bizonyos tüneteket, panaszokat okoznak, ezek tartós fennállása vezet a kimutatható szervi elváltozásokhoz. Akupunktúrával a szervezet energiaáramlási zavarai megszűntethetőek, az energetikai blokkok oldhatóak. A kezelés során szervezetünk öngyógyító rendszere aktivizálódik, az energia mindenhová a szükséges mértékben jut el, egyenletessé válik. Az akupunktúrás gyógyító technológia egy vállfaja a füllakupunktúra, ahol a külső hallószervünkön található akupunktúrás pontokat stimulálják. Az ezzel kapcsolatos adatokat, és főként tévhitek megcáfolását is meghallgathattuk a doktornőtől.

H. Hajnal Ildikótól a különböző masszázstechnikák test és lélekjavító hatásairól hallhattunk. Ez az a téma, amelyet mindenki szeret sajt bőrén, és izmain élvezni, ezért a vendégeinknek felajánlott masszázsok nagy népszerűségnek örvendtek a résztvevő menedzser hölgyek között.

ImageAz egyészség napon bemutatott módszerek közötti összefüggés az emberi szervezetben áramló energia. Ezek esetleges akadályainak feltérképezésére, az állapotok befolyásolására vagy megváltoztatására láttunk alternatív lehetőségeket.
Ilyen a Voll-Diagnosztika, amelyről Dr. Csomor Mária számolt be nekünk. A vizsgálat egy olyan számítógépes program, amely révén feltérképezhető az emberi szervezet energetikai helyzete. A betegséget mindig a szerveknél jelentkező energiahiány előzi meg, ezt használja ki a Voll módszer, ami a teljes szervezetet vizsgálja, és jelzi a szervezetben készülődő betegséget még abban a korai stádiumban is, amikor  nincs tünete vagy  pozitív laboratóriumi lelete.

ImageA Hölgyek Menedzser Egészség napján az Íriszdiagnosztika módszerével is megismerkedhettek a látogatók. Az egyre népszerűbb vizsgálat egy magyar nevű orvos nevéhez fűződik. dr. Péczely Ignác 1880-ban közzétett megfigyelésében beszámol róla, hogy minden nagyobb vagy ismétlődő inger, ütés, nyomás, törés az íriszben nyomot hagy, mégpedig mindig azonos, jól behatárolható helyen. Az ő tanulmányai képezik a mai modern iridológia alapjait. Az orvosok által hozott szemléltető eszközök segítségével az érdeklődők láthattak ún. szervtérképet. Ez alapján lehet következtetni a szervezet működésén túl akár az eltávolított szervek hiányára, az operációkra utaló hegekre, az egyes szervek működészavaraira is.
A szem vizsgálata egy látásvizsgálóhoz hasonló szemészeti műszerrel történik lépésről-lépésre. A vizsgálat rendkívül népszerű volt a meghívott menedzser hölgyek között.
Image
Nőnap révén rendezvényünk egyetlen férfi résztvevője Dr. Seszták Sándor szakember volt. Több mint harminc éves szakmai múlttal rendelkezik, amelyből közel tíz évig dolgozott ortopéd-traumatológusként és csaknem 14 évig az Ormos Egészségügyi Alapítványnál a gerincfunkció-terápia területén.
Dr.Seszták Sándor egy műanyag gerincoszlop segítségével demonstrálta a mozgató-tartó rendszer helyreállítható elváltozásait. Az egyik önként jelentkező résztvevő csigolyáinak masszírozásával és „kiropogtatásával” már a pár perces helyszíni kezelésnél is javulást ért el.

Dr. Kassai Ildikó a hölgyek számára igazán fontos esztétikai mégis egészségügyi szempontból is fontos témákban készült.
A bőrgyógyász-kozmetológus szakorvostól hallhattunk megoldásokat az általában nőket érintő bőrpanaszok kezeléséről. Bővebb tájékozódást kaphattak a megjelent menedzser hölgyek a modern terápiákat magába foglaló laser-es kezelésekkel kapcsolatban, a bőrelváltozások szűréséről, és egyéb kozmetológiai, fiatalító, ráncokat eltüntető kezelésekről a doktornő mottójához illően „Minden, ami szépészet a kozmetika és a plasztikai sebészet között”

A rendezvényen megjelenő menedzser hölgyek könnyen feloldódtak, amint az előadás után mód nyílt rá kipróbálták az alternatív gyógymódokat, a közreműködő orvos-természetgyógyászok segítségével.

A hölgyek menedzser egészég napján mind a résztvevők, mind pedig az orvosok jól érezték magukat.

Amennyiben részt vett a rendezvényen, vagy ha lemaradt róla, figyelje a www.lepeselony.hu Menedzser-egészség rovatát, ahol továbbra is szakemberek, orvos-természetgyógyászok tollából származó tanácsokat megfogadva maguk is tevőlegesen részt vehetnek állapotuk javításában, jó közérzetük helyreállításában.
Készülünk még hasonló rendezvénnyel!

Még egyszer Isten éltessen minden menedzser hölgyet!

Kundra Anikó

Lépéselőny Média Kft.

Kérdése van a cikkhez? Írja meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre!

Szeretne díjmentesen konzultálni szakértőnkkel? Érdekli, hogy lehet ezt gyakorlatba ültetni a saját cégében?

Üzleti Közösségünk tagjaként erre IS jogosult egész évben! Részletekért kattintson ide →

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe. A menedzserek számára fontos információk a kiegyensúlyozott életmód, egészség – betegség, a házipatika témáiban.
 

Ügyfélszolgálat, bejövő híváskezelés, túlcsorduló hívások kezelése, kampányvonal

Hogyan tud úrrá lenni a folyamatosan csöngő telefonokon?

Üzembiztos módszert mutatunk: munkatársai helyett mi fogadjuk cége beérkező hívásait (vagy azok egy részét, igényei szerint), nyugodt mederbe terelve feladatait.
Érdekel

Hideghívások, telemarketing

Lead generálás, időpont-egyeztetés, piackutatás, közvélemény-kutatás

Értékesítők, cégvezetők számára aranybánya
Sikerdíjas tárgyalási időpont egyeztetés friss és szűrt cégadatbázisból
Érdekel

Adatbázis, e-mail lista, telefonszám lista

Lépéselőny Önnek, a konkurensei előtt - Tessék, válasszon vevőt magának!

Marketing adatbázis, amire szüksége van ahhoz, hogy végre beinduljon a cége
Érdekel

Hírlevél kampányok, tömeges és célzott eDM küldés

A tömeges DM levél küldés bizonyítottan hatékony módja annak, hogy növelje a forgalmát!

Ne bajlódjon az adatbázis építéssel! Csoportos e-mail küldés, eDM marketing szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.
Érdekel

SMS kampányok

Érjen el egyszerre több ezer ügyfelet azonnal! Az olcsó és kiemelkedően hatékony kampány, amire eddig várt!

Tegyük fel, hogy időszakos akciója hírét gyorsan szeretné potenciális vagy már meglévő ügyfelei ezreihez eljuttatni. Milyen módszert választ?
Érdekel

Kapcsolódó cikkek

Menedzser egészség tanácsadás

Egészséggel kapcsolatos témákban kérdezzen tanácsadónktól!

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

F-X Bt.
Farkas Gábor

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Secoser Kft
Blazsek Tamás

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Acapulco Bt.
Hornyák Béláné

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Virtness Centrum Bt
Tóth Zoltán

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető


Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k megjegyzik a személyes beállításait. További információkért olvassa el az Adatkezelési Szabályzatunkat.

A fentiekket egyetértek.