2009. november 03. kedd, 03:00 |
A Häagen-Dazs az idei télre is különleges újdonságokkal készül: az idei téli szezon íze a csokoládétrüffel darabokkal gazdagított maracujás mascarpone jégkrém. Az üzletekben természetesen továbbra is kapható majd...
A legnépszerubb tíz íz és a négy ízbol álló válogatás – a szokásos fél literes csomagolásban. Az Aréna Plaza-ban található Häagen-Dazs kávézó téli újdonsága a jégkrémfondü lesz.
Idén télen sem kell lemondanunk kedvenc jeges édességeikrol: a Häagen-Dazs fagylaltkreációk a hideg-meleg kontrasztjával kényeztet minket a teljes szezonban. Az idei hideg hónapok minden bizonnyal legnépszerubb különlegessége a Häagen-Dazs egyedi jégkrémfondüje lesz: a forró belga csokoládéba mártott fagylaltgombócok, gyümölcsök és sütemények ínycsiklandóan egyedi gasztronómiai élményt nyújtanak. A fondüzés szertartása az asztal közepén álló fondütál alatt lobogó gyertyaláng, a forró csokikrém illata, a jéghideg fagylalt és a meleg krém találkozása, a mártogatás ínyenc rituáléja baráti beszélgetésekhez és meghitt randevúkhoz egyaránt ideális és nyugalmas környezetet nyújthat.
A Häagen-Dazs különlegességei rendhagyó karácsonyi ajándéknak is kiválóak, csak arra kell figyelnünk, hogy hutobol hutobe – vagy közvetlenül az asztalra – kerüljenek. A karácsonyi menü megtervezésekor arra is érdemes gondolni, hogy a szokásos sütemények mellett a könnyu hideg desszert is jóleshet a boséges családi étkezések lezárásaként. A kedvelt téli italok, a forró csokoládé, a tejes kávé is ünnepi finomsággá válik, ha egy gombóc hus fagylalttal tálaljuk.
Forrás: Below The Line Magazin www.btl.hu
A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe. A menedzserek számára fontos információk a kiegyensúlyozott életmód, egészség – betegség, a házipatika témáiban. |