Kenyérital a bélbaktériumokért Nyomtatás
2009. december 16. szerda, 03:00

12_16_ege

Háromféle gabonából (búza, rozs, zab) fermentálással készült, alkoholmentes, savanykás ízű, erjesztett ital. Palackba zárva őrzi a gabonákban lévő vitaminok és nyomelemek aktivitását. A fermentálással felszabadított tejsav baktériumok hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Ezáltal erősítik az immunrendszert.


Egészséges emésztőszervek nélkül nem lehetünk egészségesek!

tudás hatalom. Ezt a régi bölcsességet sokan ismerik. Amit kevesen tudnak: Hogyan működik a szervezetünk? Egészséges emésztőszervek nélkül nem lehetünk egészségesek!

A baktériumok egy része = jó barát. Legtöbben betegségek okozóinak ismerjük őket. De nem mindegyik baktérium ellenség! Az ember és a környezetében megtalálható baktériumok között sajátos együttműködés alakult ki. Vannak úgynevezett házi baktériumaink. Nélkülük védtelenek vagyunk! A bélnyálkahártya is számtalan különféle baktériumnak otthona. A bélflóra egészsége szempontjából nagyon fontos a benne levő baktériumok aránya. Ha a baktériumtörzsek egyensúlya felborul, vagy a káros mikroorganizmusok aránya megnő a bélcsatornában, átalakul a bélflóra összetétele. Csökken az ellenálló képességünk.

Szabad prédái vagyunk a fertőzéseknek!

Írta: Pók Ági

A cikk folytatása az alábbi linken érhető el:

http://www.almamag.hu/magazin/eletmod/765-kenyerital-a-belbakteriumokert.html

Forrás:

Almamag

www.almamag.hu



A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe. A menedzserek számára fontos információk a kiegyensúlyozott életmód, egészség – betegség, a házipatika témáiban.