English version
×

Hideghívások

Csak a biztos időpontokért fizet. Kérje ajánlatunkat most! Időpont egyeztetés

Utál telefonálni? Sok időbe kerül a hideghívás?
Telefonálás helyett inkább tárgyalna?
Profi call center szolgáltatásunk korrekt feltételekkel átvállalja a telefonálás idegőrlő feladatát.

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

×

Adatbázis-értékesítés

Magyar cégek adatbázisa

E-mail cím és telefonszám-adatbázis
• e-mail, hírlevél, eDM kampányokhoz
• telemarketing, telesales kampányokhoz
• postai levél, DM kampányokhoz
• GDPR-kompatibilis, legális adatbázis

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

A tavalyi év KKV-knak szóló pályázatairól Nyomtatás E-mail
2007. április 21. szombat, 19:26
A vállalkozások fejlesztéséért 2007-ben

18 megjelent pályázati kiírás, 123,5 Mrd forint keretösszeg

ImageAz Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a magyar gazdaság hosszútávon fenntartható növekedésének elősegítését, valamint a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását a Gazdaságfejlesztés Operatív Program (GOP) pályázataival elérhető vissza nem térítendő támogatások, és kedvezményes pénzügyi konstrukciók biztosítják. A GOP keretében 2007 és 2013 között a hazai társfinanszírozással együtt mintegy 730 milliárd forint összegű fejlesztési forrás áll rendelkezésre. 


2007. évben 18 pályázati kiírás jelent meg 123,5 Mrd forint keretösszeggel, amely 100%-ban rendelkezésre állt a hazai KKV-k számára. A pályázati kiírásokat az alábbi területeken hirdette meg az NFÜ:
-Kutatás-fejlesztés és innováció a versenyképességért;
-Vállalkozások komplex technológiai és informatikai fejlesztése, kiemelten támogatva a hátrányos és leghátrányosabb helyzetű kistérségekben megvalósuló beruházásokat;
-A modern üzleti környezet elősegítése: a vállalkozások külső működési környezetének fejlesztését szolgáló pályázati kiírások jelentek meg (szélessáv, logisztika);
-Pénzügyi eszközök keretében ebben az évben indultak a mikrohitel és portfoliógarancia programok, amelyek visszaforgó pénzügyi eszközként szolgálják a mikro-, kis-, és középvállalkozások hitelhez, garanciához jutását. 2008. I. negyedévében várható a tőke program indítása.

Image A 18 konstrukcióra 2007 december 20-áig 3187 db vállalkozás nyújtotta be a mintegy 54 Mrd Ft nagyságú fejlesztési elképzeléseit. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 1805 db vállalkozást támogatott 36,9 Mrd Ft összegben.
A legsikeresebb pályázatoknak a vállalati technológiafejlesztés és vállalati folyamatmenedzsment rendszerek fejlesztése bizonyultak, de hasonlóan nagy érdeklődésre számítunk a kutatás-fejlesztést és innovációt célzó pályázatok esetében is. A Gazdaságfejlesztési Operatív Program 2007 évben lezárult pályázatai 2008 évben is kiírásra kerülnek, figyelembe véve a 2007 évben benyújtott pályázatok összesített adatait és az azokból levonható következtetéseket.

2007. évi hazai finanszírozású pályázati konstrukciók
A Strukturális Alapok által társfinanszírozott programok mellett nemzeti forrású programok is meghirdetésre kerültek az alábbi területeken:
- A hazai roma mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci esélyeit és versenyképességét javító fejlesztések és beruházások
- A versenyképes vállalkozói tudás támogatása
- A kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzésének támogatása

A hazai roma mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci esélyeit és versenyképességét javító fejlesztések és beruházások támogatása (kódszám: KKC-2007-R)

A pályázati konstrukció célja a hazai roma mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci esélyeit javító fejlesztések és beruházások támogatása, különös tekintettel az ingatlanfejlesztésekre, gépek, berendezések és haszongépjárművek beszerzésére, informatikai fejlesztésre, már működő vállalkozások tekintetében. A feltételek egy pályázó számára maximum 5 millió Ft támogatás igénylését tették lehetővé, ami az összes költség legfeljebb 65 %-áig terjedhetett. A pályázatokat április 2-től június 4-ig lehetett benyújtani.
A 2007-ben már ötödik alkalommal meghirdetett pályázati konstrukciót jelentős érdeklődés fogadta a megcélzott vállalkozói körben: összesen 258 pályázat érkezett 998 millió Ft támogatási igénnyel.
A rendelkezésre álló 250 millió Ft 61 pályázó támogatását tette lehetővé.
A támogatásban részesült pályázókkal befejezéshez közeledik a szerződéskötés is, 2007 végéig 52 támogatási szerződés lépett hatályba.

A versenyképes vállalkozói tudás támogatása (kódszám: KKC-2007-V)
A pályázati konstrukció alapvető célja a vállalkozói kultúra fejlesztése és a vállalkozói szellem erősítése volt, mindezek által a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése és nemzetköziesedésének elősegítése.
ImageA pályázati felhívás keretében olyan projektek részesülhetnek támogatásban, amelyek a korszerű tudás- és ismeretanyag elsajátítását bármelyik vállalkozás számára biztosítják azáltal, hogy azok ismeretanyaga, a programokon elhangzott előadások és egyéb információk, valamint a tanfolyamok tananyaga hozzáférhető a minisztérium, a szervezésben közreműködő hazai és határon túli non-profit szervezetek, illetve a képzésben résztvevő hazai felsőfokú oktatási intézmények honlapján.
A projektek jelentős eleme, hogy azokon a résztvevők ismereteiket térítésmentesen gyarapíthatják, bővíthetik.
Az idén első alkalommal meghirdetett konstrukció keretében pályázók (jellemzően gazdasági érdekképviseletek, kamarák, szakmai szövetségek, egyesületek, alapítványok, közhasznú társaságok, felsőfokú oktatási intézmények) 60-90 %-os mértékű, minimum 300 ezer Ft és maximum 10 millió Ft támogatásban részesülhetnek.
A pályázatokat október 15-től november 15-ig lehetett benyújtani.
A vártnál lényegesen több pályázat érkezett: 154 pályázó összesen 988 millió Ft támogatást igényelt, ami a 300 millió Ft-os keret többszöröse.
A pályázatok értékelése folyamatban van. Döntés 2008. január végén várható.

A kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzésének támogatása (kódszám: KKC-2007-K)
A pályázati konstrukció alapvető célja a vállalkozóvá válás, a kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzése gazdasági, vállalkozói ismeretek, tananyag kifejlesztése, oktatása, tanácsadása révén; ezáltal a vállalkozói kultúra, a vállalkozói lét, imázs erősítése, s a versenyképes vállalkozói tudás, a legjobb gyakorlatok, PR és kommunikációs ismeretek fejlesztése.
A december közepén meghirdetésre került konstrukció keretében a támogatás céljának megfelelő oktatási, tanácsadási tevékenységet végző szervezetek (költségvetési szerv és intézménye, egyesület, kamara, alapítvány, közhasznú társaság) nyújthatnak be támogatási kérelmet 2008. február hónapban.

A támogatható tevékenységek köre:
-Vállalkozások indításához és működtetéséhez kapcsolódó tanácsadói tevékenység nyújtása,
-gazdasági vállalkozói ismeretek elméleti és gyakorlati tudás transzfer,
-tananyag, tréninganyag kidolgozása vagy már meglévő továbbfejlesztése oktatási célra,
-mentor program: már sikeresen működő vállalkozó és leendő vállalkozó közötti kapcsolat létrehozása és működtetése,
-vállalkozói lét mint társadalmi érték megjelenítése, imázsának építésére szolgáló PR és kommunikációs költségek.

A támogatásra 500 millió Ft keret áll rendelkezésre, ami várhatóan 40-60 pályázat támogatását teszi lehetővé.
Egy pályázó 70-80 % mértékű, minimum 3 millió Ft és maximum 35 millió Ft támogatást nyerhet el.

A pályázáshoz szükséges dokumentáció 2008. január 10-től olvasható és tölthető le a GKM  - www.gkm.gov.hu – honlapjáról.

Forrás: Gazdasági és Közlekedési Minisztérium


Kérdése van a cikkhez? Írja meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre!

Szeretne díjmentesen konzultálni szakértőnkkel? Érdekli, hogy lehet ezt gyakorlatba ültetni a saját cégében?

Üzleti Közösségünk tagjaként erre IS jogosult egész évben! Részletekért kattintson ide →

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe. Minden, ami egy vezető, cégvezető, ügyvezető igazgató életében nélkülözhetetlen: a vezetőképzés alapjai, a cégvezetés feladatai, a humánpolitika, a tőzsde, az irodavezetés – összefoglalva gyakorlatban használható ötletek a vezetői munka minden részletéhez. A Lépéselőny Virtuális Irodaház olyan, mint egy cégvezető képző, egy gyakorlati vezetőképzés a cégvezetés részére, hogyan foglalkozzon cégével, hogy hatékony legyen és több profitot termeljen.
 

Ügyfélszolgálat, bejövő híváskezelés, túlcsorduló hívások kezelése, kampányvonal

Hogyan tud úrrá lenni a folyamatosan csöngő telefonokon?

Üzembiztos módszert mutatunk: munkatársai helyett mi fogadjuk cége beérkező hívásait (vagy azok egy részét, igényei szerint), nyugodt mederbe terelve feladatait.
Érdekel

Hideghívások, telemarketing

Lead generálás, időpont-egyeztetés, piackutatás, közvélemény-kutatás

Értékesítők, cégvezetők számára aranybánya
Sikerdíjas tárgyalási időpont egyeztetés friss és szűrt cégadatbázisból
Érdekel

Adatbázis, e-mail lista, telefonszám lista

Lépéselőny Önnek, a konkurensei előtt - Tessék, válasszon vevőt magának!

Marketing adatbázis, amire szüksége van ahhoz, hogy végre beinduljon a cége
Érdekel

Hírlevél kampányok, tömeges és célzott eDM küldés

A tömeges DM levél küldés bizonyítottan hatékony módja annak, hogy növelje a forgalmát!

Ne bajlódjon az adatbázis építéssel! Csoportos e-mail küldés, eDM marketing szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.
Érdekel

SMS kampányok

Érjen el egyszerre több ezer ügyfelet azonnal! Az olcsó és kiemelkedően hatékony kampány, amire eddig várt!

Tegyük fel, hogy időszakos akciója hírét gyorsan szeretné potenciális vagy már meglévő ügyfelei ezreihez eljuttatni. Milyen módszert választ?
Érdekel

Vezetői tanácsadás

Cégvezetéssel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vezetői tanácsadás

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

Ádám és Társa Kereskedelmi... Ádám és Társa Kereskedelmi Kft.
Horn Véger Ádám

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Titkár Bt.
Végsõ Veronika Vera

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Boutique Hotel Bristol****
Rapcsák Adrienn

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Monoki Glas Kft.
Monoki Zoltán

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető


Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k megjegyzik a személyes beállításait. További információkért olvassa el az Adatkezelési Szabályzatunkat.

A fentiekket egyetértek.