English version
×

Hideghívások

Csak a biztos időpontokért fizet. Kérje ajánlatunkat most! Időpont egyeztetés

Utál telefonálni? Sok időbe kerül a hideghívás?
Telefonálás helyett inkább tárgyalna?
Profi call center szolgáltatásunk korrekt feltételekkel átvállalja a telefonálás idegőrlő feladatát.

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

×

Adatbázis-értékesítés

Magyar cégek adatbázisa

E-mail cím és telefonszám-adatbázis
• e-mail, hírlevél, eDM kampányokhoz
• telemarketing, telesales kampányokhoz
• postai levél, DM kampányokhoz
• GDPR-kompatibilis, legális adatbázis

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

A szakértelem 3 forrása Nyomtatás E-mail
2007. április 21. szombat, 19:26
Ha hozzáértő segítségre van szükség

ImageMegtérül a befektetés?

Szakértők, üzleti tanácsadók vagy akár szemináriumok segítségével is a gyökerüknél kezelhetjük a problémákat. Minden vállalkozó azt hiszi, hogy egy olyan üzleti ötlete van, amely egyenesen vezet a sikerhez. Az első munkanap után aztán szembetalálkozunk a valósággal: nem vásárolják a termékünket, túl magasak a kiadásaink, túl alacsony a vállalkozás profitja. Nem tudjuk mit rontottunk el, és hogyan hozzuk helyre. Egyszerűen bepánikolunk.

 

 


A vállalkozás indulási kríziseinek nagy részét elkerülhetjük, ha már a tervezési szakaszban szakértői segítséget kérünk, jóval azelőtt, hogy hitelszerződéseket írnánk alá, vagy névjegykártyákat nyomtatnánk. Egy hozzáértő karrier tanácsadóhoz vagy pénzügyi tervezőhöz hasonlóan a megfelelő tanácsadó kezdetben segíthet a megfelelő alapok kialakításában, később pedig átsegíthet bennünket a viharosabb időszakokon. Ez különösen igaz, ha először kezdünk egy vállalkozásba és még soha nem szembesültünk olyan gondokkal, mint a gyenge cash flow, hibás rendeléskövetési vagy kiegyenlítési rendszer, illetve a vissza nem térő vásárlók. A külső szakértői segítség jelentheti a különbséget a süllyedő hajó és a csendes, sima vitorlázás között a vállalkozás kezdetén és a későbbi működés alatt is.

Hol juthatunk hozzá?

Ha egy segítő kézre van szükségünk három szakértői forrás közül is választhatunk.
A szemináriumok, könyvek és más önsegítő anyagok hasznosak lehetnek minden kezdő vállalkozó számára.
Az üzleti tanácsadók hosszú távú segítséget nyújtanak. Segíthetnek helyre hozni a kezdeti üzleti tervünket és stratégiai probléma-megoldási tanácsokat is adhatnak, amelyek segítségével könnyebb lesz az előrejutás.
A szakértők rövidtávú tanácsadók, akik specifikus területeken nyújthatnak profi segítséget, mint például a számítógép hálózatok vagy az alkalmazottak toborzása terén.
Ezek a lehetőségek nem zárják ki egymást. Minden egyes szakértői forrás más célt szolgál. Ahogy egy egész családra szükség van a gyerek felneveléséhez, úgy egy induló vállalkozás megfelelő útra tereléséhez is több különböző külső szakértőre van szükség. Ennek a három típusnak az együttes felhasználásával nem csak elkerülhetjük az indulásnál fellépő gondokat, de értékes ötleteket és eszközöket is biztosíthatnak a vállalkozásunk alakításához és a terjeszkedéshez.

Könyvek és szemináriumok
ImageSoha ne becsüljük alá egy jó üzleti könyv, DVD, CD vagy szeminárium által nyújtott segítséget, amely inspirálhat, taníthat és megóvhat bennünket a tapasztalatlanságból fakadó hibáktól. A választék szinte végtelen és az üzleti "kérdések és válaszok" típusú könyvekből, egészen a fejlesztési központú szemináriumokig terjed, amelyeket egyetemeken is megtalálhatunk.
Ezek a források akkor lehetnek segítségünkre, ha alapvető üzleti ismereteket és példákat keresünk, mert olyan területeken nyújtanak általános segítséget, mint például az üzleti terv írás, vagy a direct mail (DM) marketing. Keressük fel a helyi könyvtárat, egyetemet, kereskedelmi kamarát, vagy az online könyvesboltokat, ha fel akarjuk mérni a lehetőségeinket.

Üzleti tanácsadók
Amíg az önsegítő források általános tanácsokat nyújthatnak, egy üzleti tanácsadó négyszemközti személyes és specifikusan a saját vállalkozásunk igényeire szabott útmutatást nyújthat. A tanácsadók általában havi díjat számolnak fel, amely tartalmaz egy meghatározott munkaóra számot és egy specifikus program tervet. Egy jó tanácsadónak több éves üzleti tapasztalata van, amelyet arra használ fel, hogy analizálja a vállalkozásunk üzleti modelljét, rámutasson a hibákra, javaslatot tegyen azok kijavítására, felismerje a naponta jelentkező problémákat és segítséget nyújtson azok megoldásában. Feladata, hogy a legtöbbet hozza ki az olyan területekből, mint az étékesítés, a marketing vagy az alkalmazottak felvétele, és a menedzsment. Ha az értékesítésünk lassú és a vásárlók panaszkodnak, neki kell megtalálnia a megoldást a problémára. A frissen indult vállalkozások vezetői általában túl elfoglaltak, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozzanak, vagy adott esetben túl tapasztalatlanok, hogy maguk oldják meg őket.

Image Ha ki akarjuk választani a megfelelő személyt, akkor lehetőség szerint egy helyi tanácsadót keressünk, aki első kézből tekintheti át tevékenységünket, helyben tud segítséget nyújtani és mindig kéznél van, ha szükség van rá. Bizonyosodjunk meg róla, hogy nem lesznek az illető személyiségéből adódó problémáink, és hogy olyan specifikus rendszert és módszereket alkalmaz, amelyek a segítségünkre lehetnek a vállalkozásunk működtetésében. A tanácsadás egy hosszú távú kapcsolat, amely megköveteli a megfelelő kommunikációt és a tiszteletet a felek között.

Arra is figyeljünk, hogy egy olyan tanácsadót válasszunk, aki kiterjedt üzleti háttérrel rendelkezik és nem csak a saját területünket ismeri. Hogy biztosítsuk a kreatív problémamegoldást, egy olyan tanácsadóra van szükségünk, akit nem kötnek a saját üzleti szegmensünkről alkotott beidegződések. Vigyázzunk, nem életviteli tanácsadót, hanem üzleti tanácsadót keresünk! A kettő közt nagy a különbség.

Szakértők
ImageAz olyan taktikai kihívásokra, mint a könyvelési rendszer beüzemelése vagy a gyártást korlátozó tényezők eltávolítása, forduljunk a terület specifikus tudással rendelkező külső szakértőihez. A szakértők általában óradíjat számolnak fel, és általában már előre meg tudják mondani mit fognak kérni egy adott feladat elvégzéséért.
Például egy fűtéstechnikával illetve légkondicionálókkal foglalkozó cégnek szüksége volt egy szakértőre, akinek az volt a feladata, hogy átszervezze a szerviz autóikban található felszereléseket. Felvettek egy szakértőt, aki megtervezte a megfelelő polc és fiók kialakítást, amely lehetővé tette, hogy a lehető legtöbb felszerelés férjen az autóba, ugyanakkor minden könnyen elérhető legyen. Ebben az esetben egy üzleti tanácsadó mutatott rá az átalakítás szükségességére és segített a feladatra legmegfelelőbb személy kiválasztásában. A vállalkozás tulajdonosa pedig felkereste és alkalmazta a szakértőt.

Ha szeretnénk tisztában lenni az adott szakértő hátterével, próbáljunk referenciákat szerezni olyan kliensektől, akik a miénkhez hasonló projektekhez alkalmazták az illetőt és próbáljunk megbízható előrejelzést kapni a munka várható hosszáról. Arról is bizonyosodjunk meg, hogy a megbízott cég biztosítja a megfelelő dokumentációt a munkához, amellyel probléma esetén vissza lehet követni az általuk elvégzett lépéseket, vagy egy későbbi időpontban mi is elvégezhessük azokat.

A befektetés megtérülése
A megfelelő időpontban alkalmazott szakértői segítség megspórolhatja vállalkozásunk indulásnál a túl optimista értékesítési előrejelzésekből, vagy a rosszul meghatározott marketing stratégiából fakadó költséges hibákat. Ezen kívül működés közben is változásokat eszközölhetünk a segítségével a vásárlói visszajelzések, a megváltozott piaci viszonyok vagy a vállalkozásunk belső felépítésében fellépő hibák miatt.

Mint mindenért, ezért is fizetni kell, de hosszútávon a megfelelő segítség több hónapos rossz teljesítménytől vagy más, a pénztárcánkra kellemetlenül ható eseménytől menthet meg bennünket. Megfelelő szakértői tanácsokkal sokszor drasztikusan csökkenthetjük a stresszel eltöltött órák számát, mielőtt valóban beindul az üzletünk. A sikerhez vezető út talán nem is olyan elérhetetlen. A szakértők, üzleti tanácsadók és a szemináriumok a problémákat már a gyökerüknél kezelik.

Forrás: Vállalkozás-Online

www.vallalkozas-online.hu 

Kérdése van a cikkhez? Írja meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre!

Szeretne díjmentesen konzultálni szakértőnkkel? Érdekli, hogy lehet ezt gyakorlatba ültetni a saját cégében?

Üzleti Közösségünk tagjaként erre IS jogosult egész évben! Részletekért kattintson ide →

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe. Minden, ami egy vezető, cégvezető, ügyvezető igazgató életében nélkülözhetetlen: a vezetőképzés alapjai, a cégvezetés feladatai, a humánpolitika, a tőzsde, az irodavezetés – összefoglalva gyakorlatban használható ötletek a vezetői munka minden részletéhez. A Lépéselőny Virtuális Irodaház olyan, mint egy cégvezető képző, egy gyakorlati vezetőképzés a cégvezetés részére, hogyan foglalkozzon cégével, hogy hatékony legyen és több profitot termeljen.
 

Ügyfélszolgálat, bejövő híváskezelés, túlcsorduló hívások kezelése, kampányvonal

Hogyan tud úrrá lenni a folyamatosan csöngő telefonokon?

Üzembiztos módszert mutatunk: munkatársai helyett mi fogadjuk cége beérkező hívásait (vagy azok egy részét, igényei szerint), nyugodt mederbe terelve feladatait.
Érdekel

Hideghívások, telemarketing

Lead generálás, időpont-egyeztetés, piackutatás, közvélemény-kutatás

Értékesítők, cégvezetők számára aranybánya
Sikerdíjas tárgyalási időpont egyeztetés friss és szűrt cégadatbázisból
Érdekel

Adatbázis, e-mail lista, telefonszám lista

Lépéselőny Önnek, a konkurensei előtt - Tessék, válasszon vevőt magának!

Marketing adatbázis, amire szüksége van ahhoz, hogy végre beinduljon a cége
Érdekel

Hírlevél kampányok, tömeges és célzott eDM küldés

A tömeges DM levél küldés bizonyítottan hatékony módja annak, hogy növelje a forgalmát!

Ne bajlódjon az adatbázis építéssel! Csoportos e-mail küldés, eDM marketing szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.
Érdekel

SMS kampányok

Érjen el egyszerre több ezer ügyfelet azonnal! Az olcsó és kiemelkedően hatékony kampány, amire eddig várt!

Tegyük fel, hogy időszakos akciója hírét gyorsan szeretné potenciális vagy már meglévő ügyfelei ezreihez eljuttatni. Milyen módszert választ?
Érdekel

Vezetői tanácsadás

Cégvezetéssel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vezetői tanácsadás

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

Székelyi És Szilágyi Gépip... Székelyi És Szilágyi Gépipari Kft.
Klafné Farkas Katalin

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Aquameter Kft.
Nagy István

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Tiber Bt.
Nádasdi Tibor

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Sraff Kft.
Mórocz Tamás

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető


Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k megjegyzik a személyes beállításait. További információkért olvassa el az Adatkezelési Szabályzatunkat.

A fentiekket egyetértek.