Életmód
A legautentikusabb japán étterem Magyarországon Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 23. hétfő, 00:00

A Fuji Tradicionális Japán Étterem több mint húsz éve képviseli hazánkban a távol-keleti konyhát. Ideális üzleti ebéd, vacsora, de akár egy nagyobb volumenű rendezvény helyszínének is.

Bővebben...
 
Hamburgeradó vagy más megoldások? Nyomtatás E-mail
2011. február 24. csütörtök, 03:00

Lépéselőny/Egészség: Hamburgeradó az egészségesebb életmód érdekében?Egészséges életmódra nevelő kampányok, az iskolai oktatásban erőteljesebben megjelenő  szemléletformálás az egészséges táplálkozás tekintetében, és az esetlegesen bevezetésre kerülő különadó kapcsán megfelelő, fogyasztóbarát jogszabályi környezet kialakítása. Mindez együttesen szükséges ahhoz, hogy az egészségtelen, betegségekhez vezető életmód visszaszoruljon.

Bővebben...
 
Egészségi állapotuk szempontjából köszönjük, megvagyunk Nyomtatás E-mail
2010. december 27. hétfő, 03:00

Lépéselőny/Egészség: A 2010-es egészségi állapotunk értékelése lakossági körbenFelemás évünk volt, az emberek közérzetében rossz és jó tapasztalatok összegződnek. A magyarok háromnegyede panaszkodott pénzügyeinek, anyagi helyzetének alakulására, s többségben vannak a magánéletüket negatívan értékelők is. Ezzel szemben, az emberek hattizede úgy érzi, hogy a 2010-es esztendő egészségi állapotuk szempontjából inkább jónak nevezhető. A munkahelyi viszonyokat illetően az érintettek megosztottak: nagyjából fele-fele arányban tekintik sikeresnek, illetve sikertelennek ezt az évet. Közös dolgainkat viszont kifejezetten negatívan minősítik, hazánk helyzetére gondolva ugyanis négyből hárman úgy vélik, hogy Magyarország számára 2010 rossz év volt – ezek a legfontosabb megállapításai annak a közvélemény-kutatásnak, amelyet december első felében készített az Ipsos, az ország felnőtt népességét reprezentáló 1000 fő személyes módon történő megkérdezésével.

Bővebben...
 
Szigorúbb éghajlatvédelemmel javulna a magyar lakosság egészsége és pénzt is megtakarítanánk Nyomtatás E-mail
2010. december 22. szerda, 03:00

Lépéselőny/Egészség: Szigorúbb éghajlatvédelemmel javulna a magyar lakosság egészsége és pénzt is megtakarítanánkEgy új kutatás szerint a szigorúbb uniós éghajlatvédelmi célok komoly egészségügyi előnyökkel járnának hazánkban is - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Levegő Munkacsoport.

Bővebben...
 
Egészséggazdasági Monitor Nyomtatás E-mail
2010. november 19. péntek, 03:00

Lépéselőny/Egészség: Egészség MonitoringA GfK Hungária és a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet 2011 januárjában induló közös, folyamatos kutatása valamennyi döntéshozó, piaci szereplő számára pontos képet nyújt az egyes termék- és szolgáltatáscsoportok méretéről, jellemzőiről, a közfinanszírozott és magánfinanszírozott szolgáltatások igénybe vételének dinamikájáról, ezen szolgáltatások elfogadottságáról, a lakosság egészséggel kapcsolatos attitűdjeinek, szokásainak, viselkedésének változásáról.

Bővebben...
 
Dohányfüstmentes Világnap - 2010. november 18. Nyomtatás E-mail
2010. november 18. csütörtök, 03:00

Lépéselőny/Egészség: Dohányfüstmentes munkahelyekértA Szövetség a Dohányzás Visszaszorításáért, a Légúti Betegek Országos Egyesülete és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány csatlakozik ahhoz az európai kezdeményezéshez, amely sürgeti, hogy törvény garantálja minden munkavállaló számára a dohányfüstmentes munkahelyen való munkavégzés lehetőségét - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

Bővebben...
 
Nincs időnk a sportolásra Nyomtatás E-mail
2010. október 08. péntek, 03:00

Lépéselőny/Egészség: Mozgással töltött időnk korosztályonként-elemzés 2010. őszA mozgáshiány korunk általános jelensége. Leggyakrabban időhiányra hivatkozunk, ha mozgásszegény életmódunkról van szó, az idősebb korosztály pedig életkora miatt nem sportol. A mindennapi testmozgás hiánya égető probléma, hiszen ez egyértelműen összefügg a krónikus betegségek kialakulásával – mutatta ki a Szinapszis Kft. legújabb kutatása, melyet a WEBBeteg.hu egészségportál megbízásából készített.
A rendszeres testmozgás kapcsán a WEBBeteg.hu arra a kérdésre keresett választ, mennyire gyakori a teljesen mozgásszegény életvitel, mi ennek az oka, és mennyire van hatással az egészségi állapotunkra.

Bővebben...
 
Hideg idő, száraz bőr – Belülről hidratáljuk bőrünket Nyomtatás E-mail
2010. október 04. hétfő, 03:00

Lépéselőny/Egészség: A bőr egsészsége és a vízfogyasztás összefüggéseA hirtelen beköszöntött hűvös, szeles időjárás miatt a testünket gondosabban kell ápolnunk, mint korábban. A levegő ugyanis kiszárítja a bőrt, így a folyadékveszteséget pótolni kell. Ám a bőrnek nem csak külső segítségre van szüksége; a testápoló krémek mellett elsősorban belülről kell hidratálni szervezetünket!

Bővebben...
 
A kávé hatása a tanulásra, a szeptemberi iskolakezdés apropóján Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 29. szerda, 03:00

Lépéselőny/Egészség: A kávé hatása a tanulásraItt a szeptember, elkezdődött a tanítás az oktatási intézményekben, tanfolyamokon, ezért a Valdo Cafe a kávé tanulásra gyakorolt hatásáról gyűjtött össze pár információt, hogy kiderüljön a kávé a virrasztásban segít csak, vagy a memóriára is hatással van.

Bővebben...
 
Egészség egy életen át Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 12. csütörtök, 03:00

Lépéselőny/Egeszség: Egészségszűrő road show2010-ben folytatódik a számos megmentett élettel és több százezer elvégzett szűréssel büszkélkedő "Egészség egy életen át" program. Az idén harmadik alkalommal útjára indult átfogó szűrőprogram segít a lakosság egészségi állapotának folyamatos megfigyelésében, beteg és orvos kapcsolatok elősegítésében, valamint az egészségvédelem többdimenziós megismertetésében.

Bővebben...
 
Egyre kevesebb üdítőitalt fogyasztunk Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 02. hétfő, 03:00

Lépéselőny/Egészség: 2010-es lakossági üdítőfogyaszási statisztikák2010 első harmadévében visszaestek a magyar háztartások alkoholmentes hidegital vásárlásai. Mind gyümölcsléből, mind pedig szénsavas üdítőitalokból kevesebbet vásároltunk – állapítható meg a GfK Hungária Háztartáspanel 2010-ben mért eredményeiből. Ez alól a 100 százalékos gyümölcslevek szegmense jelent kivételt, mivel a szegmens mennyiségi piacrésze 2008 óta folyamatosan nő. Hazánkban a szénsavas üdítőitalok közel 40 százalékát az 5 000 főnél kisebb lélekszámú településeken vásárolja meg a magyar lakosság.

Bővebben...
 
Átalakítja a jövő turizmusát a népességnövekedés, a növekvő átlagéletkor, a háztartások megváltozott szerkezete és a migráció Nyomtatás E-mail
2010. június 25. péntek, 03:00

Lépéselőny/Menedzser egészségA társadalmak folyamatosan változnak: az előrejelzések szerint 2030-ra 8,3 milliárd főre gyarapodik a Föld népessége, miközben a világ nagy részében nő az átlagéletkor, a háztartások és a családok szerkezete egyre változatosabb, a migráció pedig átrajzolja a társadalmak arculatát. Mindez megváltoztatja a turisták "típusait" azt, hogy honnan érkeznek és hová utaznak, az általuk keresett szállástípusokat és tevékenységeket egyaránt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

Bővebben...
 
A jövő menedzsereinek: A gyermekek IQ-ja emelhető elegendő mennyiségű DHA fogyasztásával Nyomtatás E-mail
2010. június 02. szerda, 03:00

Lépéselőny/Egészség : Omega 3Amennyiben egy eszes gyermeket vagy unokát szeretne, adjon neki bőségesen az agy tápanyagaiból. A gyermeke agyának kifejlődése nagymértékben függ néhány létfontosságú tápanyag bőséges fogyasztásától. Azok a gyerekek, akik viszont nem fogyasztanak elegendő mennyiségben ezekből, kisebb agykapacitást érnek el, alacsonyabb intelligencia hányadossal rendelkeznek (IQ) és kommunikációs valamint nyelvi képességekben is alul maradnak jól táplált társaikhoz képest.

Bővebben...
 
3+1 alvástipp Nyomtatás E-mail
2010. május 07. péntek, 03:00

05_07egeszseg
Aludni JÓ! Hogy Neked is JOBB legyen, itt a 3 általunk kipróbált és jól bevált alvástipp. Nem kerül egyetlen huncut krajcárodba sem, ellenben fix, hogy jobban alszol tőlük.

Bővebben...
 
Vállalkozói alváskép Nyomtatás E-mail
2010. április 27. kedd, 03:00
04_27egeszsegGondoltad volna, hogy a vállalkozók mindössze 12,23%-a, gyakorlatilag 10-ből csupán egyetlen „szerencsés” alszik felhőtlenül jól, pihentetően?
Ha meglep az adat, légy nyugodt! – nem vagy egyedül, mi is megdöbbentünk. Ritka rossz arány, de nem meglepő. Alig hiszem, hogy van más réteg, akit több frusztráció, bosszúság és nehézség ért az elmúlt időszakban, mint bennünket, vállalkozókat - igaz?!
Bővebben...
 
Hogyan vélekedünk az egészségügyi ellátáshoz való hozzájutás nehézségéről? Nyomtatás E-mail
2010. április 19. hétfő, 07:28
04_19gazd2A Reuters News megbízásából végzett új Ipsos Global @dvisor felmérés szerint (a világ GDP-jének 75%-át képviselő) 22 ország felnőtt lakosságának fele (52%) szerint, ha egy hozzátartozójuk beteg lesz, (nagyon: 13%,viszonylag: 39%) nehéz minőségi, de megfizethető egészségügyi ellátáshoz jutni, a másik fele (48%) szerint viszont (nagyon: 9%, viszonylag: 39%) könnyű.
Bővebben...
 
Országos Egészségboldogság kutatás eredményei a közösség egészségmegtartó szerepéről az Egészség Világnapja* alkalmából Nyomtatás E-mail
2010. április 12. hétfő, 03:00

04_12egeszseg
A magyar lakosság 60%-a csak családja, rokonsága támogatására számít, ha baj van. A felnőtt lakosság 5%-ának egyáltalán nincs közeli barátja - derül ki a Dr. Béres József által életre hívott Béres Egészség Hungarikum Program reprezentatív kutatásából.

Bővebben...
 
A nátha gyógyítható 1 nap alatt? Nyomtatás E-mail
2010. április 06. kedd, 03:00
04_06egeszsKinek nem dugult még be az orra? Ki nem érezte úgy, hogy feszül a feje, lüktet, majd kiesik a szeme, kellemetlenül kapar a torka? Ki nem használt el napi tíz csomag zsebkendőt, fújta az orrát egész nap, nem érezte a szagokat, nem élvezte az ételek ízét?És eközben nem számíthatunk mások együttérzésére, hisz nem is vagyunk betegek: ez csak egy közönséges nátha!
Bővebben...
 
Amikor kell hagyni, hogy valami romoljon, az az élelmiszer! Nyomtatás E-mail
2010. március 31. szerda, 03:00

03_31egeszs1
Mennyit tud Ön az atombombáról?
Szándékosan nem azt kérdeztem, hogy mennyit tud Ön az ionizáló sugárzásokról, mert talán nem tudja, mit jelent a szó. Elmondom Önnek egyszerűen, mit vásárolt legutóbb a kedvenc élelmiszerboltjában és nem fog hinni a fülének.

Bővebben...
 
Bringázz a munkába! 2010 tavasz Nyomtatás E-mail
2010. március 29. hétfő, 03:00
03_29gazd5


Új szlogennel indítja útnak március 29-én a 2010 tavasz BAM! kampányt a szervezőcsapat. A már hagyománynak számító rendezvény egy hónapon keresztül igyekszik megismertetni és megkedveltetni a kerékpározást kicsikkel és nagyokkal egyaránt.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 10

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

Béress-Plusz Kft.
Béres Sándor

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Tidra Kereskedelmi És Szolgá... Tidra Kereskedelmi És Szolgáltato Kft
Rózsa Imréné

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
GEO-ZONE Mérnöki Kft.
Hajós Szabolcs

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Toresz Bútor Bt.
Tóth János

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető