Kérjen ajánlatot most! Telefonszámunk: +36 30 231 8427.

Utál telefonálni? Sok időbe kerül a hideghívás?

Call centerünk átvállalja a legnehezebb lépést, a hideghívást. Call centerünk hasznos időpontokkal tölti fel a naptárját:Önnek nincs más dolga, mint elmenni, és letárgyalni az üzletet!

Új ügyfelekhez eljutni, piacot bővíteni, bevételt növelni ennél kényelmesebb módon nem is lehetne. Profi call center szolgáltatásunk korrekt feltételekkel átvállalja a telefonálás idegőrlő feladatát. Telefonszámunk: +36 30 231 84 27

Ön tudja, kikhez szeretne bejutni tárgyalni, mi megoldjuk. Tudunk precízen szűrni:


IPARÁG
TEVÉKENYSÉGI KÖRÖK
CÉGLÉTSZÁM
ÁRBEVÉTEL
FÖLDRAJZI HELY

Miért a Lépéselőny call centere a megoldás? - A telemarketing, a hideghívás külön művészet

  • Csak gyakorlott kollégákkal dolgozunk
  • Jól kezeljük a kifogásokat
  • Nem töri le a kedvünk a sokadik nem
  • Addig haladunk, amíg össze nem jön a leegyeztetés
  • Precízen nyilvántartunk minden projektet

Nem pusztán mennyiségre megyünk, hanem a megfelelő emberrel ültetjük le

Ön is tudja, hogy nem könnyű megtalálni azt, akivel érdemben tud beszélni. Saját, jól karbantartott, szűrt cégadatbázisunk van amiből dolgozunk, élő, friss, valós kontaktok.

Először is pontosan felmérjük az igényeit, hogy úgy tudjuk prezentálni Önt, ahogy az a leginkább megfelel az igényeinek és céljainak. Előkészített tárgyalásra fog menni, ahol már várják. Egy focis hasonlattal élve egy jó passz után a labda már Önnél pattog, a gólt viszont egyedül kell belőnie.


GÓLT AKAROK LŐNI

Legyen végre ideje az érdemi kereskedelmi munkáját végezni! Segítünk, hogy személyes hatékonysága nagyságrendekkel megnőhessen!

Akkor válasszon minket, ha jól tud tárgyalni, és azt az időt szeretné megspórolni, amit telefonos megkeresésekre fordítana. Call centerünk biztos, hogy profibb eszközökkel és hozzáállásal rendelkezik, mintha egy kezdő gyakornokot ültetne a telefonhoz.


Ajánlatot kérek még ma

Call center marketing, telemarketing árak, lehetőségek, sikerdíj

Egy tárgyalási időpontot akár már 2500 forinttól tudunk hozni. Az ár mindig a személyes igény szerint alakul, pontos, egyedi árat adunk a feladat foka szerint. Call center ár kalkulátorunk sajnos nem lehet az oldalban, mivel minden feladat más. Kérem, hívjon minket, szóban sokkal többet és alaposabban meg lehet beszélni, ne döntsön pár írott sor alapján. Vagy hagyja meg számát, mi biztos visszahívjuk, hiszen a telefonálás a munkánk! A tanácsadás ingyenes és alapos, több, mint 8 év tapasztalata áll mögöttünk. Egyeztessen velünk most!

Telefonszámunk: +36 30 231 84 27

Azt tudjuk garantálni, hogy a megfelelő céghez jut be, a kívánságaihoz mérten döntéshozóval tárgyalhat.

Csak a megvalósult tárgyalás után kell fizetnie. Várni fogják, de ha mégis közbejönne valami, új időpontot kap.

Call centerünk sikerdíja a tárgyalás kimeneteléstől független, mivel az eredmény az az Ön fellépésétől és ajánlatától függ.

Rólunk mondták


Dimény István Designlakas.hu otthon portál”

„Köszönöm a munkát. Maga a kampány, módszer teljesen jól működik, életképes ez az üzleti kapcsolat. Örülök, hogy cégetek mellett döntöttem

Körmöczi Györgyi Digitart Kft.

„Nagyon köszönöm a munkádat, nagyon elégedettek vagyunk, szerintem ez volt eddig a cégünk legjobb befektetése, ami az üzletszerzést illeti, mert szerintem nagyon sok múlt a te hozzáállásodon, személyiségeden és a kommunikációdon. Már eddig is vannak eredmények, a befektetés megtérült, és még további tárgyalások is lesznek, de az egyenlőre konkrét munkát nem hozó cégek listája és adatai is nagy segítséget, és értékes kincset jelentenek kapcsolati tőke szempontjából. Majd jelezzük konkrétabban is az eredményeket, ha feldolgozásra került minden, és már ajánlottam a szolgáltatásotokat másoknak is.” .


Szabó Sándor értékesítési vezető

„Tudod, nem is tárgyalni nehéz nekem, hanem eljutni addig, hogy a megfelelő emberrel ülhessek le … na, ez elég sok időbe, és munkába kerül. ”

Czégé Zoltán PI Europe, karriertervezés, HR tanácsadás

„Évek óta dolgozunk a Lépéselőnnyel. Eddig minden esetben annyi üzletet sikerült kötnünk az általuk egyeztetett időpontokból, hogy utána hónapokig tart feldolgoznunk és leszolgáltatnunk. De amikor a végére jutunk, mindig kérünk újabb időpontokat éppen ezért!.”

Kérjen ajánlatot

Telefonos tárgyalás egyeztetés

Talán nehezen elképzelhetőnek tűnik, hogy egy külsős call center tudja
azt, ami Önnek kell. Mindenki speciális, minden cég más és más. Viszont meglepően hatékonyak tudunk lenni, a legtöbb ügyfelünkkel hosszabb távon dolgozunk, mert a jót könnyű megszokni.

Az adatok naprakész kezelésére, a precíz nyilvántartásokra és a kapcsolattartásunkra bevált módszereink vannak. Nekünk is érdekünk, hogy Önnek megérje!

Kérdezzen, kérjen ajánlatot most! Telefonszámunk: +36 30 231 84 27

Miután kitöltötte a formot, munkatársunk telefonon fogja keresni és egyeztetik a részleteket. Egy próbát mindenképp megér, nem?

Töltse ki űrlapunkat

Ajánlatot kérek