English version
×

Hideghívások

Csak a biztos időpontokért fizet. Kérje ajánlatunkat most! Időpont egyeztetés

Utál telefonálni? Sok időbe kerül a hideghívás?
Telefonálás helyett inkább tárgyalna?
Profi call center szolgáltatásunk korrekt feltételekkel átvállalja a telefonálás idegőrlő feladatát.

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

×

Adatbázis-értékesítés

Magyar cégek adatbázisa

E-mail cím és telefonszám-adatbázis
• e-mail, hírlevél, eDM kampányokhoz
• telemarketing, telesales kampányokhoz
• postai levél, DM kampányokhoz
• GDPR-kompatibilis, legális adatbázis

Bővebb részletek, ajánlatkérés itt

Új Porsche Múzeum nyílt Nyomtatás E-mail
2009. február 02. hétfő, 05:10

Új Porsche Múzeum nyílt

A felszólalók a látványos épület különleges jelentőségét hangsúlyozták


A Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG székhelyén, Stuttgart-Zuffenhausenben, szerdán hivatalosan is megnyílt az új Porsche Múzeum. A látványos új épületegyüttesben rendezett ünnepség keretében Dr. Wendelin Wiedeking, a Porsche AG igazgatótanácsának elnöke köszöntötte Peter Straubot, a parlament elnökét, Günther Oettinger baden-württembergi miniszterelnököt, Heribert Rech belügyminisztert, Dr. Wolfgang Schuster stuttgarti főpolgármestert, valamint a Porsche és a Piëch család megjelent tagjait, illetve a további mintegy 200 meghívott vendéget.


A múzeum a nagyközönség előtt első ízben január 31-én, szombaton nyitotta meg kapuit. Wiedeking beszédében a vállalat székhelyén nyílt Porsche Múzeum különleges jelentőségét hangsúlyozta:


 

 


„A Porscheplatzon épült új múzeum egyben társaságunk új névjegye is. A jövőben ugyanis nemzetközi ügyfélkörünket éppúgy itt fogadhatjuk majd, mint a világ minden részéről érkező látogatóinkat, akik részben ugyan maguk nem Porschéval járnak, ám sportautóink mindenkor rajongással töltik el őket. Míg az épület merész architektúrája a Porsche egyedülálló, magabiztos és a jövőre összpontosító egyéniségét tükrözi, az üzemképes sportautókból álló „gördülő kiállítás” mindenkor élettel tölti meg a vállalat oly gazdag történelmét.“ Az igazgatótanács elnöke hozzátette:

„A múzeumot nemcsak kiállítási épületként, hanem a Porsche és a nagyközönség között folytatott állandó dialógus eszközeként, kommunikációs helyszín gyanánt is kívánjuk használni.“ Összesen 5.600 négyzetméternyi kiállítóterületén a modern komplexum mintegy 80 történelmi jármű, s a vállalat történetének több, mint 200 gondosan elrendezett kiállítási tárgya számára kínál helyet. A rendezvényekhez impozáns tetőteraszra nyíló, tágas konferenciatermek állnak rendelkezésre.

A kiállítási területbe integrált „Christophorus“ exkluzív étterem Stuttgart színvonalas gasztronómiai kínálatát bővíti. A múzeum emellett a Porsche Történeti Archívumával a sportkocsigyártó teljes történelmi spektrumát egyetlen, központi helyszínre összpontosítja. Az üvegfalú múzeumi restaurátorműhelyben dolgozó specialisták pedig gondoskodnak arról, hogy a kiállítási példányok, illetve az ügyfelek történelmi sportautói mindenkor teljes szépségükben jelenhessenek meg. Dr. Wolfgang Porsche, a Porsche AG felügyelő bizottságának elnöke a sportkocsigyártó azon feladatát emelte ki, hogy hűen ápolja az alapítók és életművük emlékét:

„Nagyapámat és apámat igazi úttörők módjára, mérnökként és vállalkozóként egyaránt az autó iránti szenvedélyük vezette. Munkásságuk, s amivé utódaik mindazt fejlesztették, itt hiteles dokumentálásra kerülhet“ – fejtette ki Porsche. Meglátása szerint az új múzeum megnyitásával a stuttgarti vállalat azon törekvésének kíván eleget tenni, hogy a sportos autózás élményét a jövő generációi számára is megőrizze.

Uwe Hück, a Porsche AG konszern üzemi tanácsának elnöke számára az új létesítmény nem csupán a márka személyiségének alapvető eleme, hanem minden egyes dolgozó felé motivációt és elkötelezettséget is képvisel: „E múzeum a Porsche-kultúra része, a dolgozók megbecsülése, az emberség, a munkáltató és a munkavállalók együttműködése, illetve az egymás közötti tisztességes és nyílt viszony kultúrájáé“ – hangsúlyozta az üzemi tanács első embere.

Oettinger miniszterelnök a Porsche Múzeum különleges és erőteljes, az országhatárokon is messze átnyúló, egyéni kisugárzására hívta fel a figyelmet: „Baden-Württemberg történelme az autózás bölcsőjeként szorosan összefonódik Ferdinand Porsche életútjával. Óriási kreativitása nyomán született, majd fia, Ferry által továbbvitt alkotásai egyaránt megjelennek ezen egyedülálló sportkocsi-gyűjteményben, amely ilyen bőséges terjedelemben első ízben nyílik meg a nagyközönség előtt. E kiállítás az ország számára világhírt hozó sváb mérnöki mesterség hű tükre.”

Dr. Schuster főpolgármester a Porscheplatzon nyílt új épületben tett sétát követően így fogalmazott: „Nagy dolog ez Zuffenhausen életében. A tartomány fővárosa az új Porsche Múzeum formájában az egész világ autórajongóinak szóló, újabb vonzó nevezetességgel gazdagodott. A régió pedig egyúttal vonzó és sokoldalú rendezvényközponttal bővült, Stuttgart így – immár mindenki számára közvetlenül megélhető módon – az autó igazi világvárosává fejlődött.

“ A tiszta fehér múzeumépület, amelynek kiállítási területe mindössze három pilléren nyugodva valósággal lebegni látszik, merész architektúrájával már építése három esztendeje alatt is felkeltette a szakma érdeklődését. Roman Delugan, a bécsi Delugan Meissl Associated Architects irodától – akinek terve 2005 januárjában végül megnyerte a pályázatot –, már a kezdetektől fogva a látogatókat kívánta a középpontba állítani:

„Az architektúrát nem csupán mint épületet kell szemlélni, hanem az emberekre testileg-lelkileg ható alkotásként is. E múzeum mindenki számára testközelből teszi átélhetővé a Porsche világát.“ A stuttgarti kiállítás-tervező Prof. HG Merz koncepciója tudatosan nélkülözi a show-effektusokkal tűzdelt, színpadias installációkat, hagyja, hogy a sportkocsik önmagukért beszéljenek.

„Az ilyen szintű kiállítási tárgyak nem igényelnek nagyszabású „csomagolást“- hangsúlyozta Prof. Merz. „Itt, Zuffenhausenben, az autók egyfajta szobrok módjára jelenhetnek meg a fehér galériában. E visszafogott kiállítási mód révén a látogató szinte ’kettesben’ maradhat az autóval és egyéni érzéseivel.“ A Porsche legalább 200 ezer látogatóra számít évente.

Már a gyár területén működő, alig 20 jármű számára helyet kínáló korábbi múzeumot is mintegy évi 80 ezren keresték fel. A Porsche AG történeti gyűjteménye összesen több mint 400 verseny- és sportautót számlál. Mivel csaknem mindegyik kiállítási modell veteránversenyeken is indul, a „gördülő múzeum” különlegességei folyamatosan változnak, így az ismételt látogatások is új és érdekes élményekkel szolgálhatnak.

Az új Porsche Múzeum hétfő kivételével naponta 9-től 18 óráig várja látogatóit. A felnőttjegy ára 8 euró (négy euróval alacsonyabb), míg a 14 év alatti gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a kiállítást.

Forrás: Porsche Hungaria

Kérdése van a cikkhez?  Írja meg az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre!

 

Szeretne díjmentesen konzultálni szakértőnkkel? Érdekli, hogy lehet ezt gyakorlatba ültetni a saját cégében?

 

A Lépéselőny Virtuális Irodaház üzleti közösség, az üzleti partner keresésre alkalmas cégtár, szakmai tudakozó. Legyen a célja új vevő szerzés, értékesítés – a Lépéselőnnyel a bevétel és a haszon nem marad el. A magyar gazdaság szereplői közti üzleti kommunikáció terepe, az online marketing gyakorlati kipróbálására tökéletes helyszín. Keresőmarketing és marketing képzések, weboldalkészítés és keresőoptimalizálás, e mail szolgáltatások profi színvonalú kivitelezéséhez szükséges tudásanyagok mind megtalálhatók a Lépéselőnyben.
 

Ügyfélszolgálat, bejövő híváskezelés, túlcsorduló hívások kezelése, kampányvonal

Hogyan tud úrrá lenni a folyamatosan csöngő telefonokon?

Üzembiztos módszert mutatunk: munkatársai helyett mi fogadjuk cége beérkező hívásait (vagy azok egy részét, igényei szerint), nyugodt mederbe terelve feladatait.
Érdekel

Hideghívások, telemarketing

Lead generálás, időpont-egyeztetés, piackutatás, közvélemény-kutatás

Értékesítők, cégvezetők számára aranybánya
Sikerdíjas tárgyalási időpont egyeztetés friss és szűrt cégadatbázisból
Érdekel

Adatbázis, e-mail lista, telefonszám lista

Lépéselőny Önnek, a konkurensei előtt - Tessék, válasszon vevőt magának!

Marketing adatbázis, amire szüksége van ahhoz, hogy végre beinduljon a cége
Érdekel

Hírlevél kampányok, tömeges és célzott eDM küldés

A tömeges DM levél küldés bizonyítottan hatékony módja annak, hogy növelje a forgalmát!

Ne bajlódjon az adatbázis építéssel! Csoportos e-mail küldés, eDM marketing szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.
Érdekel

SMS kampányok

Érjen el egyszerre több ezer ügyfelet azonnal! Az olcsó és kiemelkedően hatékony kampány, amire eddig várt!

Tegyük fel, hogy időszakos akciója hírét gyorsan szeretné potenciális vagy már meglévő ügyfelei ezreihez eljuttatni. Milyen módszert választ?
Érdekel

Lépjen kapcsolatba a Virtuális Irodaház Tagjaival - egy kattintással!

Expertus Risk Kft
Kiss Viktor

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Brunner Sütõipari Kft.
Brunner Robert

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Douglas Machine & Gépgyártó... Douglas Machine & Gépgyártó Kft.
Ayman Younies

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető
Ipp-Airport Invest Befektetés... Ipp-Airport Invest Befektetési és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû Társaság
Scheig Margit

Partner ajánlása ismerősnek
További adatok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Feltöltött állományok >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Ismerősök >> További adatok megtekintése csak regisztrált tagjainknak lehetséges..
Regisztrációhoz kattintson ide..
Bemutató üzemmód, csak az adatok egy része hozzáférhető


Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k megjegyzik a személyes beállításait. További információkért olvassa el az Adatkezelési Szabályzatunkat.

A fentiekket egyetértek.